Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Мати загиблого «Привида Києва» стала... військовим капеланом

«Я хочу бути потрібною, корисною не тільки для родини, а й для військових, для ветеранів», – каже Наталія Тарабалка (ненька і син на фото).

Фотоколаж із сайту hromadske.ua.

Мати загиблого «Привида Києва» стала... військовим капеланом

Наталія Тарабалка, ненька Героя-пілота Степана Тарабалки, якого прозвали «Привидом Києва», приєдналася до Корпусу військових капеланів

Жінка хоче бути корисною і потрібною не лише для своєї родини, а й для військових та ветеранів.

Пані Наталія розповіла, що вже має духовний досвід і отримала базу знань, необхідну для служби капеланом. «Після загибелі сина Бог по-особливому торкнувся мого серця, допомігши пережити мені таку важку втрату. Я зрозуміла, що основною опорою в цей час є присутність Божого у твоєму житті. Я вирішила долучитися до діяльності військових капеланів, маючи свій певний духовний досвід та отримавши певну базу знань із капеланства. Я хочу бути потрібною, корисною не тільки для родини, а й для військових, для ветеранів», – розповіла Наталія.

Раніше пані Наталія заснувала оздоровчий центр «Тепло крилатої душі». Її син Степан загинув 13 березня у повітряному бою з переважаючими силами російських окупантів. 29-річному льотчику посмертно присвоєно звання Героя України та орден «Золота Зірка».

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel