Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
В українки – найдовша коса в світі!

New York Post назвав статтю про рекордсменку «Російська велич туго заплетена», бо Алія в інтерв’ю назвала себе росіянкою.

Фото зі сторінки Алії Насирової.

В українки – найдовша коса в світі!

35-річна уродженка Криму Алія Насірова потрапила до Книги рекордів Гіннеса як власниця найдовшого волосся на планеті, –257,33 см

Пасма у панянки є майже на метр довшими за її тіло

Наразі жінка живе у Словаччині, де працює художницею, графічною ілюстраторкою та моделлю. Крім того, вона веде популярні блоги в соцмережах, які охоплюють понад 2 млн користувачів.

За словами Алії Насірової, відростити волосся її надихнули мати та бабуся, які також мали довгі коси. Зріст жінки – 165 см, тобто,  її волосся майже на метр довше за її тіло. У пресслужбі Книги рекордів Гіннеса додали, що її пасма волосся довші за найвищу людину світу – Султана Кесена, зріст якого – 251 см.

Чи підтримує Алія Україну

Навряд. Насірова активно спілкується із росіянами (співпрацює з тамтешнім брендом косметики Natura Siberica), їздить в окупований Крим та жодного разу не згадала про повномасштабне вторгнення росії, попри те, що народилася в Україні. Нині 35-річна художниця проживає у Словаччині, а дописи публікує здебільшого англійською.

Свого часу вона хизувалася своєю фотографією у газеті New York Post, де назвала себе росіянкою. «Російська велич туго заплетена», – такий заголовок дали статті.

Подруги власниці довгого волосся, які періодично з’являються на сторінці Насірової, майже усі – громадянки росії, чимало з яких «втекли» за кордон протягом останніх двох років.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel