Курси НБУ $ 40.45 € 43.23
Здивуйте своїх гостей такою «Писанкою»

Переконані: про таку «Писанку» ще довго говоритимуть ваші друзі!

Фото із фейсбук-сторінки Лілії ЦВІТ.

Здивуйте своїх гостей такою «Писанкою»

 Цей салат на вашому великодньому столі буде не тільки смачним, а ще й – супероригінальним

Рецепт салату «Писанка»:

Інгредієнти:

• Свіжі печериці – 300–400 г
• Цибуля – 1 середня
• Картопля – 2 штуки (великі)
• Окіст курячий – 1 штука
• Варені яйця – 4 штуки
• Варена морква – 2 штуки  (середні)
• Варений буряк – 1 штука
• Часник – 2 зубчики
• Рослинна олія для смаження
• Майонез

Приготування:

1. Печериці та цибулю дрібно нарізати, посолити й обсмажити на рослинній олії.

2. Окремо обсмажити нарізану дрібними кубиками картоплю. Викласти до грибів.

3. М’ясо зі стегенця зняти з кісток, нарізати кубиками, посолити і підсмажити до готовності на рослинній олії (це займе приблизно хвилин 10), викласти до картоплі і грибів.

4. Перемішати інгредієнти, додавши невелику кількість майонезу і ваших улюблених приправ.

5. Яйця, буряк і моркву окремо натерти на крупній тертці. Із буряка віджати зайвий сік, посолити, додати дрібно порубаний часник і невелику кількість майонезу, перемішати.

6. На тарілку першим шаром викласти у вигляді яйця смажені курку, гриби і картоплю.

7. На перший шар салату викласти натерту моркву і змастити невеликою кількістю майонезу.

8. На моркву викласти яйця, змастити невеликою кількістю майонезу.

9. На яйця викласти буряк, закривши ним всі шари салату. Дати йому постояти кілька годин.

10. Зверху «яйце» прикрасити на свій смак. Можна використовувати овочі або зробити сітку з майонезу.

Читайте також: Ще встигнете: до Великоднього столу – м’ясний рулет із сухофруктами.

Реклама Google

Telegram Channel