Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
«Уже ніхто не ставить під сумнів базові основи держави – це Армія, Мова і Віра»

«Входячи в Єрусалим, Христос йде на переможний бій зі злом і надихає нас боротися з ним у нашому житті, адже разом з Господом і ми станемо переможцями», – заявив під час богослужіння митрополит Епіфаній.

Фото із сайту eurosolidarity.org.

«Уже ніхто не ставить під сумнів базові основи держави – це Армія, Мова і Віра»

Петро і Марина Порошенки у день свята Входу Господнього в Єрусалим, у Вербну неділю, взяли участь у Божественній літургії в Успенському соборі Києво-Печерської лаври. Богослужіння очолив Предстоятель Православної Церкви України – митрополит Епіфаній

«Третій рік Україна зустрічає Вхід Господній в Єрусалим в умовах широкомасштабної війни. Третій рік наша боголюбима країна захищається, виживає, і я абсолютно впевнений – буде перемагати. Сьогодні наші молитви – за наше військо, в першу чергу. За наших воїнів. За те, щоб Господь дав їм сили, дав їм мужність, дав їм зброю. І щоб вони наблизили нашу Перемогу», – сказав Петро Порошенко журналістам після богослужіння.

«Третій рік наша боголюбима країна захищається, виживає, і я абсолютно впевнений – буде перемагати».

«Сьогодні вже ніхто не ставить під сумнів перші базові основи держави – це Армія, Мова і Віра. Сьогодні ми мали можливість в черговий раз у цьому переконатись. Вітаю всіх із Вербною неділею від нашої родини, від нашої команди. І зустрінемося на Великдень. Все буде добре. Ми переможемо», – переконаний Петро Порошенко.

«Сьогодні наші молитви – за наше військо, в першу чергу. За наших воїнів».
«Сьогодні наші молитви – за наше військо, в першу чергу. За наших воїнів». 

Читайте також: «Якщо дати свячену крашанку чужій дитині, то Господь пригостить на Небесах і твоє дитя… Історія на вечір».

Реклама Google
 

Telegram Channel