Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
«Мудрик своєю грою за «Челсі» зробив антирекламу нашим гравцям»

Сабо – про Мудрика: «Я взагалі не розумію, як лондонський клуб за ним дивився?!»

Фотоколаж із сайту oboz.ua.

«Мудрик своєю грою за «Челсі» зробив антирекламу нашим гравцям»

Колишній легендарний гравець і тренер національної збірної України Йожеф Сабо оцінив рівень деяких вітчизняних футболістів

– Вас хтось радує із гравців у нинішньому чемпіонаті України? – запитав кореспондент sport.ua Йожефа Йожефовича.

– Немає в нас класних футболістів! Для мене номер 1 – це Володимир Бражко із «Динамо». Він першим поїде за кордон. У нього – хороші дані: відбір, бачення поля, передачі, прекрасний удар. Іншого такого футболіста в чемпіонаті України я не бачу.

– А Георгій Судаков?

– Він мене не вражає. Так, він – працездатний, але я не бачу, щоб він добре працював у відборі як півзахисник. Про нього багато пишуть, але в «Шахтарі» звикли підігрівати інтерес до своїх футболістів, щоб дорого їх продати, як Михайла Мудрика. Але після нього не дуже-то добре і купують наших футболістів. Михайло зробив антирекламу нашим гравцям своїми виступами за «Челсі».

Я взагалі не розумію, як лондонський клуб за ним дивився?! Які вони побачили в ньому якості?! Крім швидкості, у Мудрика нічого немає! Суперники його вже давно «читають»,  і йде страховка, один на один проти Мудрика вже ніхто не грає. Тому він нічого не може зробити в АПЛ. Переоцінений гравець, «0», переконаний Йожеф Сабо.

Крім швидкості, у Мудрика нічого немає! Суперники його вже давно «читають»,  і йде страховка, один на один проти Мудрика вже ніхто не грає.

Більше того, керівництво «Челсі», яке так і не отримало очікуваної віддачі від українського вінгера, у літнє трансферне вікно буде готове обговорити варіанти відходу футболіста.

У «Челсі» готові відпустити 23-річного Михайла Мудрика в оренду до іншого клубу, щоб українець мав стабільну ігрову практику та міг розвивати свій талант. Однак не виключена і можливість повноцінного продажу гравця, але тільки в тому випадку, якщо «сині» зможуть компенсувати витрати на підписання гравця, понесені раніше, – 70 мільйонів євро.

Основними претендентами на «підписання» Мудрика наразі є «Арсенал» та «Ювентус».

Який рахунок?  

Українська Прем’єр-ліга. Результати матчів 26 туру:  «Минай» – «Чорноморець» – 2:0, «Дніпро-1» – «Динамо» – 1:2, ЛНЗ «Черкаси» –  «Шахтар» – 0:3, «Рух Львів» – «Верес» – 3:1, «Зоря» –  «Оболонь» – 0:0, «Колос» – «Олександрія» – 0:0, «Кривбас» – «Металіст 1925» – 3:0, «Полісся» – «Ворскла» – 1:0.

У списку бомбардирів лідирує 22-річний форвард київського «Динамо» Владислав Ванат, який забив 13 голів (один – із пенальті).
У списку бомбардирів лідирує 22-річний форвард київського «Динамо» Владислав Ванат, який забив 13 голів (один – із пенальті).

Петро ПАС.

Читайте також: Сьогодні на Волині у Нововолинську, Ковелі, Луцьку і Камені-Каширському буде гучно.

Реклама Google

Telegram Channel