Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Гороскоп на 11–17 березня

Нехай Вам пощастить!

Фото із сайту wona.com.ua.

Гороскоп на 11–17 березня

Перевірте, чи зорі Вам сприятимуть

Овен (21 березня – 20 квітня)

 

Не дозволяйте собі перевтомлюватися – це негативно позначиться на стані нервової системи та імунітеті. Вам категорично заборонене наступного тижня спиртне у вівторок і п’ятницю. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – понеділок.

Телець (21 квітня – 20 травня)

 

Пийте якомога менше кави, а замість неї наповнюйте організм чистою мінеральною водою. Для Тельців нині сприятливий період для занять спортом, зміни іміджу та схуднення. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – понеділок.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

 

Можливі проблеми зі здоров’ям, такі як біль голови або алергії. Зосередьтеся на турботі про свій організм, надайте йому додатковий відпочинок та уникайте зайвої втоми. Сприятливий день – субота, несприятливий – понеділок.

Рак (22 червня – 22 липня)

 

Можливі проблеми зі здоров’ям, такі як застуда чи грип. Приділяйте увагу своєму фізичному стану, відпочивайте та уникайте зайвої втоми. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

Лев (23 липня – 22 серпня)

 

Проблеми зі здоров’ям, такі як біль голови або апатія, можуть виникнути в цей період. Але не здумайте ходити до ворожок – гроші здере, а допомоги – нуль. Сприятливий день – субота, несприятливий  – середа.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

 

Цей період може вимагати більше сну та відпочинку. У другій половині тижня відмовтеся від кави, алкоголю й енергетиків, оскільки можливе підвищення тиску. Сприятливий день – субота, несприятливий – понеділок.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

 

Зміцнюйте імунітет усіма можливими способами. Через велике навантаження на роботі у вас може виникнути безсоння, тому не доводьте організм до виснаження. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – субота.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

 

Можливі проблеми зі здоров’ям, такі як застуда чи грип. Однак вам вкрай небезпечно займатися самолікуванням. Якщо ви погано себе почуваєте – тільки лікар зможе допомогти вам. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

 

Якщо вам хочеться погладшати або схуднути – сміливо займайтеся цим питанням. Позитивними будуть косметичні зміни – видалення родимок, виправлення будь-яких недоліків зовнішності. Сприятливий день – четвер, несприятливий – середа.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

 

Зірки рекомендують вам обмежити вживання гострої і смаженої їжі. Ставтеся з обережністю до зв’язок і не підвищуйте голос, адже цього тижня є шанс загострення давньої проблеми з горлом. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

Водолій (21 січня – 22 лютого)

 

Езотерики попереджають про наближення енергетично потужної хвилі у вигляді можливих недуг. Уберегти себе від її впливу допоможуть медитації, йога або спокійні прогулянки в приємній компанії. Сприятливий день – четвер, несприятливий – неділя.

Риби (20 лютого – 20 березня)

 

 Прояв захворювань, таких як застуда або грип, може вимагати додаткової уваги. Приділіть більше уваги своєму фізичному стану, відпочивайте та уникайте перевтоми. Сприятливий день – субота, несприятливий – середа.

Telegram Channel