Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Зірка «Володаря перснів» надягнув футболку з тризубом

Красномовно. Хоч і слова хороші сказав Вігго Мортенсен.

Фото із сайту ukr.net.

Зірка «Володаря перснів» надягнув футболку з тризубом

І заявив: «Хай живе вільна Україна!»

Відомий американський актор Вігго Мортенсен, який зіграв роль Арагорна у знаменитій трилогії «Володар перснів», вирішив підтримати Україну та надягнув чорну футболку з білим тризубом на червону доріжку кінофестивалю у Глазго.

Мортенсен заявив, що підтримує українців у боротьбі проти російської агресії. Він записав спеціальне відеозвернення, яке опублікував на сторінці UNITED24. «Два роки смерті, руйнувань і немислимих страждань для народу

України. Те, що будь-хто в країні мого народження, Сполучених Штатах Америки, або в будь-якій іншій країні світу, може ігнорувати варварство, захоплення землі путіним та його урядом, для мене є незрозуміло, і цього не можна пробачити. Я підтримую народ України та його прагнення до територіальної цілісності. Хай живе вільна Україна!», – заявив Мортенсен.

Актор зауважив, що йому не цікаво, що саме мають робити лідери Заходу для підтримки України, проте вони повинні допомогти. Він протягом років залишається критиком політики Дональда Трампа. Саме республіканці, до яких належить і колишній президент США, намагаються заблокувати надання військової допомоги Україні.

Лія ЛІС.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel