Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
У 5 батальйоні «Любарт» бригади «Азов» чекають свідомих і цілеспрямованих патріотів

Фото: ozspLubart.

У 5 батальйоні «Любарт» бригади «Азов» чекають свідомих і цілеспрямованих патріотів

Стати частиною Азовської легенди закликають волинян бійці 5-го батальйону спеціального призначення «Любарт», який сформований та базується на Волині. 

Батальйон розростається, тож до складу «Любарта» потрібні люди на різні посади – з досвідом і без. Адже до служби готуватимуть досвідчені бойові командири, найкраще екіпірують та забезпечать усім необхідним.

Професійний колектив спецпризначенців запрошує усіх, хто готовий захищати Батьківщину, володіє достатньою мотивацією та має найвищу мету – вільну Україну, долучатися до їхніх лав. 

Реалізувати себе можна, зокрема, на посадах стрільців, операторів БПЛА, звʼязківців, водіїв спеціалізованої техніки, вантажних авто та автобусів, майстрів-мотористів, автомобільних електриків, слюсарів-механіків, номерів розрахунків мінометного та важкого озброєння, медиків тощо. Відповідна інформація знаходиться у соцмережах телеграм-каналу та фейсбук-сторінки – «Любарт» V-й Батальйон СпП АЗОВ. Дізнатись подробиці можна за номером телефону: 0666444308. Або написавши на пошту: [email protected] 

«Ми дуже уважно ставимось до підготовки особового складу, ретельно тренуючи рекрутів та готуючи їх до виконання бойових завдань. Для бригади НГУ «Азов» професійність та злагодженість підрозділу, а також цінність кожного окремого бійця завжди були пріоритетом» – наголошують в підрозділі.

«Любарт» – добровольчий підрозділ, який створили на Волині ветерани полку «Азов» в перші дні повномасштабного вторгнення рф в Україну. Бійці ОЗСП «Любарт» Сил спеціальних операцій брали участь у звільненні

Київщини, у боях за Нескучне та Велику Новосілку, обороняли Бахмут, форсували Дніпро на Херсонщині і бились на Запорізькому напрямку. 

12 лютого 2024 року підрозділ увійшов до складу 12-ої бригади спеціального призначення «Азов» НГУ як п'ятий батальйон спеціального призначення. 

Як розповів командир «Любарта» Вадим Крикун, такі зміни обумовлені нарощуванням сил як штатного, так і вогневого потенціалу: «Підрозділ із таким складом може робити великі зміни і впливати на хід розвитку подій на фронті.  Збільшуючи  кількість бійців, техніки та вогневої потужності ми несемо велику відповідальність. Тому, усе це супроводжується  досвідом, вміннями, навиками та компетентністю».

У «Любарті» чекають свідомих, цілеспрямованих, сильних духом та незламних патріотів своєї країни, які мають намір приєднатись або ж перевестись до батальйону з інших підрозділів Сил оборони України. Адже саме зараз вирішується майбутнє нашої країни. 

Любов ВОЛИНЮК.

 

 БЛАГОДІЙНИЙ ЗАХІД

15 березня о 18.00 год. у Волинському драматичному театрі ім. 
Т.Г. Шевченка відбудеться вистава ВОП за одноіменною п'єсою Дмитра Корчинського. 
П'єса присвячена пам'яті легендарного добровольця Героя України Д. Коцюбайла «Да Вінчі», і власне він же є прототипом головного героя.
Дата проведення заходу вибрана не випадково, адже саме в березні 2014 року відродився добровольчий рух та став рушійною силою в нашій визвольній боротьбі.
Відтак, метою заходу є збір коштів для закриття актуальних потреб двох добровольчих підрозділів, а саме:
1 ОШБ ім. Дмитра Коцюбайла («Да Вінчі) 67 ОМБр ДУК;
V батальйону «Любарт» 12 Бригади «Азов».
З питань квитків телефонуйте за номером  0991382557 або ж пишіть в приватні повідомлення.
Також квитки можна придбати в касі театру.
Організатор заходу БФ «Любарт».
Для тих, хто не має можливості відвідати виставу, однак хотів би підтримати збір, залишаємо номер картки:
5375 4112 1684 4410 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel