Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Ведучі «Орел & решка» стали ворогами

«Я знав Регіну Тодоренко. Вона готова була переступати через людей».

Фотоколаж із сайту fakty.ua.

Ведучі «Орел & решка» стали ворогами

Війна показала, хто є хто

Телеведучий, актор і волонтер Андрій Бєдняков, дружина та діти якого через війну перебувають у США, а він залишається в Україні й допомагає збирати кошти для військових, різко висловився про зрадницю Регіну Тодоренко (обоє на фото). Каже, що її мовчазна позиція не стала для нього несподіванкою. Адже «розкусив» Регіну ще під час спільної роботи в проєкті «Орел і Рєшка», де вони були ведучими в 10−11 сезонах.

«Багато хто почав говорити, чому Регіна Тодоренко нічого не каже. Для мене це не було несподіванкою. Я знав Регіну Тодоренко. Ми з нею ніколи не товаришували. Ніколи. Вона намагалася зі мною подружитися, а я людей бачу одразу.  Мені досить одного-двох контактів. Вона не була моїм другом. Там головне – кар’єра, гроші, популярність, слава. Вона готова була переступати через людей», – розповів Бєдняков в інтерв’ю «Про війну».

Регіна Тодоренко працює на телебаченні, розважає росіян  у той час, як росія щоденно обстрілює ракетами та вбиває українців, зокрема у її рідному місті Одеса.

Він вважає, що зрадниця, яка мовчить про геноцид українського народу, про нищення її рідного міста Одеси, уже ніколи не зможе повернутися в Україну. Їй просто не пробачать, оскільки суспільство змінилося. Це стосується й інших знаменитостей, які вдають із себе «голубів миру» та сподіваються, що з часом зможуть знову виступати в Україні.

«У чому проблема тих селебріті, які в нас уже давно в цьому бізнесі?» Бо «ми думаємо, що все буде, як колись, усі трошки погомонять і забудуть». А суспільство  вже не таке. І оця правильна тенденція набирає нових обертів. Тобто, ніхто вже не забуде, як колись. Зараз уже такого не буде, а вони цього не розуміють. Коли ти тут уже почнеш жити й бачити, як змінюється українське суспільство, от тоді  вже зрозумієш. А те, що вона там каже, що приїде в Одесу, можливо, вона вірить, як сказав Медведєв, що «Адесса, давай назад». Можливо, вона так само думає, що росія забере й Одесу, і вона гулятиме по своєму рідному місту», – зазначив Бєдняков.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко продовжує в москві заробляти криваві рублі. Вона працює на телебаченні, розважає росіян, у той час, як росія щоденно обстрілює ракетами та вбиває українців, зокрема у її рідному місті Одеса.

Telegram Channel