Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Гороскоп на 12–18 лютого

Нехай Вам пощастить!

Фото із сайту wona.com.ua.

Гороскоп на 12–18 лютого

Переконайтесь, чи вам будуть сприяти зорі

Овен (21 березня – 20 квітня)

 

На початку тижня варто подбати про свою шкіру. Тепло одягайтеся і наносьте захисний крем від холоду. У вихідні можливий біль в очах, проблеми із зором. Постарайтеся проводити менше часу за комп’ютером і телевізором.  Сприятливий день – субота, несприятливий – середа.

Телець (21 квітня – 20 травня)

 

Легені будуть дуже вразливі у ці сім днів. При перших симптомах захворювання обов’язково зверніться до лікаря і зробіть рентген. На цьому тижні будь-які обстеження й аналізи у Тельців будуть максимально точними і покажуть правильний результат. Сприятливий день – субота, несприятливий – понеділок.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

 

Близнюкам зараз гостро необхідне сонце. Постарайтеся більше гуляти на свіжому повітрі. У другій половині тижня відмовтеся від кави, алкоголю та енергетиків, оскільки можливе підвищення тиску. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

Рак (22 червня – 22 липня)

 

На цьому тижні Ракам варто подбати про своє серце. Корисними будуть помірні фізичні навантаження. Рекомендується тимчасово відмовитися від кави й алкоголю. Також гороскоп радить стежити за артеріальним тиском. Сприятливий день – субота, несприятливий  – середа.

Лев (23 липня – 22 серпня)

 

Якщо ви давно хотіли почати лягати спати раніше або кинути курити – це ваш шанс. Особливо вдалим буде тиждень для охочих схуднути. Але тримайте в «коробці» свої емоції, бо вони негативно вплинуть на ваш сон і можуть спричинити головний біль. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

 

Омолоджувальні та косметологічні процедури принесуть вам велику користь на цьому тижні. Волосся і шкіра добре вберуть засоби догляду. На вихідних рекомендується їсти більше риби, морепродуктів і водоростей. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

 

Зірки рекомендують вам менше нервувати і не накручувати себе. Невроз ніяк не допоможе вам вирішити свої проблеми, а ось самопочуття сильно погіршить. По можливості постарайтеся їсти більше свіжих овочів і фруктів. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

 

Вкрай небезпечно займатися самолікуванням і самостійно ставити собі діагноз у цей період. Не варто також прислухатися до слів рідних без медичної освіти. Якщо ви погано себе почуваєте – тільки лікар зможе допомогти вам. Сприятливий день – четвер, несприятливий – середа.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

 

Більшість представників цього знака почуватимуться прекрасно. Ви відчуєте приплив сил і великий інтерес до життя. Але наприкінці тижня й у вихідні рекомендується відмовитися від алкоголю і куріння. Сприятливий день – четвер, несприятливий – неділя.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

 

Болі в животі, нудота і важкість у шлунку будуть супроводжувати вас весь тиждень. Зірки рекомендують вам обмежити кількість гострої і смаженої їжі. Краще залишатися після трапези злегка голодним, ніж страждати від болю в шлунку. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

Водолій (21 січня – 22 лютого)

 

Ноги – найслабше місце Водоліїв на цій семиденці. Тримайте ноги в теплі, не носіть незручне взуття і не ходіть пішки занадто багато. Не зашкодить масаж і спеціальні мазі для стоп. Зняти втому і неприємний запах допоможе домашня ванночка для ніг.  Сприятливий день – вівторок, несприятливий – понеділок.

Риби (20 лютого – 20 березня)

 

Імунітет Риб дуже ослаблений зараз. Не варто випробовувати його на міцність. Уникайте людних місць і протягів, носіть захисну маску. Не варто їсти занадто холодну і занадто гарячу їжу. Сприятливий день – субота, несприятливий – середа.

Читайте також: Свій останній бій на Волині УПА прийняла, коли вже не було в живих ні Сталіна, ні Берії.

Реклама Google

Telegram Channel