Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Українка, яка перемогла в конкурсі «Міс Японія», відмовилася від титулу

«Мені щиро шкода за величезну біду, яку я спричинила, і за те, що зрадила тих, хто підтримував мене».

Фото із сайту kyodonews.net.

Українка, яка перемогла в конкурсі «Міс Японія», відмовилася від титулу

Бо... попалася на стосунках з одруженим чоловіком

Переможниця конкурсу «Міс Японія» українка Кароліна Шиіно (на фото) відмовилася від титулу через розголошення інформації про її стосунки з одруженим чоловіком.

Раніше перемога Шиіно викликала обурення в соцмережах через її походження, адже це вперше в історії Японії, коли конкурс виграла не етнічна японка. 

А після того, як у щотижневому журналі Shukan Bunshun був опублікований матеріал, у якому йшлося про роман українки з одруженим лікарем, уродженка Тернополя вирішила скласти із себе повноваження найкрасивішої дівчини Японії.

«Мені щиро шкода за величезну біду, яку я спричинила, і за те, що зрадила тих, хто підтримував мене», – написала Шиіно в Instagram додавши, що не розповіла правду через розгубленість та страх.

Асоціація «Міс Японія» після інциденту заявила, що місце переможниці конкурсу буде вільним до кінця року та принесла «глибокі вибачення» зацікавленим сторонам.

Як ми повідомляли минулого тижня, переможницею конкурсу «Міс Японія» стала модель українського походження. Відомо, що дівчина народилася в Тернополі в родині українців у 1998 році. До

Японії Кароліна переїхала у п’ятирічному віці після того, як її мати вдруге вийшла заміж – за японця. Дівчина подала заявку на конкурс «Міс Японія» після отримання японського громадянства 
у 2022 році.

Telegram Channel