Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Відгадайте, що на Волині зараз заховали журналісти – і отримайте приз!

Переконані, Ви зможете розгадати це завдання!

Фотоколаж із сайту volyn.com.ua.

Відгадайте, що на Волині зараз заховали журналісти – і отримайте приз!

Принцип нашої інтелектуальної вікторини нагадує «чорний ящик» із популярної гри «Що? Де? Коли?»

Тільки предмет чи зображення людини ми ховаємо в гарбуз (від початку повномасштабного вторгнення нелюдів-москалів наш добрий-предобрий гарбуз перетворився у грізний гранатобуз).

Умови конкурсу такі: ви маєте відгадати, що чи кого заховав Грицько Гарбуз у нашому гранатобузі. За кожну правильну відповідь отримуєте по 1 очку (хто це зробить найшвидше – ще матиме бонусне 1 очко). Хто здобуде найбільше балів протягом 15 турів – той і стане весняним чемпіоном конкурсу «Гранатобуз із секретом-2024» та отримає грошовий приз від редакції у розрахунку здобутий 1 бал=100 гривень. Якщо двоє або більше учасників наберуть однакову кількість балів, то грошовий приз розділимо порівну між усіма лідерами, але переможцем вікторини оголосимо того, хто найшвидше відповість на додаткове запитання.

Після кожного туру на фейсбук-сторінці Грицька Гарбуза ми будемо вказувати перелік усіх переможців і регулярно публікуватимемо турнірну таблицю.

Сьогодні до вашої уваги запитання туру № 2.

«Гранатобуз із секретом – 2» (2024)

Сьогодні в гранатобузі ми заховали тварин, які супроводжують вас протягом усього життя. Не має значення – чи це село, чи це місто. Хоч вони бувають і екзотичні, але ми говоримо про звичних для усіх, зображених на рекламі. А вийти на них вам допоможе всесвітньо відома фраза, промовлена на війні, яку ви зможете утворити, якщо закреслите 5 зайвих літер із запропонованого ряду: о / ч / е / й / у / р / т / н / ь / с / т / х / ї / я / а / с / т / ь / ь / с / а / п / н / н / и / а / с / х / ю / е (у вислові є ще два розділові знаки).

Що за тварин ми заховали?

Слово-відповідь треба надіслати до 15 лютого (включно) тільки у вигляді повідомлення на телеграм-номер Грицька Гарбуза: 066 133 86 88, обов’язково вказати після слова-відповіді у дужках ще й своє ім’я, прізвище і регіон, який представляєте (наприклад: «Перемога» (Валерій Залужний, Житомирщина)).

А історії, як шукали відповідь (що вразило, які були труднощі, хто допоміг розгадати), надсилайте на електронну адресу [email protected] або просто лишайте в коментарях під запитанням на фейсбук-сторінці Грицька ГАРБУЗА (за цим QR-кодом ви можете зайти на неї з будь-якої частини світу).

Приємних Вам пошуків без повітряних тривог!

Грицько ГАРБУЗ.

Читайте також: Свій останній бій на Волині УПА прийняла, коли вже не було в живих ні Сталіна, ні Берії​.

Реклама Google

Telegram Channel