Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Гороскоп на 26 лютого – 3 березня

Нехай Вам пощастить!

Фото із сайту wona.com.ua.

Гороскоп на 26 лютого – 3 березня

Переконайтесь, чи вам будуть сприяти зорі

Овен (21 березня – 20 квітня)

 

Ваше здоров’я буде в порядку, якщо не зловживатимете алкоголем, кофеїном або цукром. Уникайте зайвої втоми. Сприятливий день – субота, несприятливий – понеділок.

Телець (21 квітня – 20 травня)

 

Можете відчувати проблеми з травленням, шкірою або горлом. Краще цей тиждень походити з шаликом і не переїдати, особливо солодкого і жирного. Сприятливий день – середа, несприятливий – понеділок.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

 

Можете зіткнутися з головним болем, безсонням або стресом. Тому варто зайнятися медитацією або вивченням іноземної мови, щоб заспокоїти свої нерви. Сприятливий день – субота, несприятливий – понеділок.

Рак (22 червня – 22 липня)

 

Можете страждати від нежитю, алергії або депресії. У другій половині тижня відмовтеся від кави, алкоголю й енергетиків, оскільки можливе підвищення тиску. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – понеділок.

Лев (23 липня – 22 серпня)

 

Вам варто бути обережними, адже можете отримати травму, опіки або відчути біль у серці. Тому завжди носіть із собою необхідні ліки, а під час повітряної тривоги спускайтесь у сховище. Сприятливий день – неділя, несприятливий  – середа.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

 

Можете страждати від шлункових розладів, неврозів або гіпохондрії. Приділяйте увагу своєму фізичному стану, уникайте зайвої втоми і не забувайте про молитву. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – середа.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

 

Протягом цього тижня у вас не виключені проблеми з нирками, попереком або шкірою. Але якщо вам хочеться погладшати чи схуднути – сміливо займайтеся цим питанням. Сприятливий день – четвер, несприятливий – неділя.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

 

Ви можете зіткнутися з інфекціями, запаленнями або виразками. Якщо ви погано себе почуваєте – тільки лікар зможе допомогти вам, забудьте про самолікування. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

 

Ваше здоров’я буде чудовим, якщо відмовитеся цього тижня від алкоголю і жирної їжі. Уникайте також солі. Інакше матимете клопоти з печінкою. Сприятливий день – середа, несприятливий – понеділок.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

 

Можете страждати від безсилля, отруєння або психосоматики. Забудьте цього тижня про консерви. Душевної рівноваги додасть заняття музикою чи... містикою. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

Водолій (21 січня – 22 лютого)

 

Ваше здоров’я не підведе, якщо не перевантажуватимете себе роботою. Але і відпочивати варто без алкоголю, інакше дадуть про себе знати біль у серці, голові і високий тиск. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – субота.

Риби (20 лютого – 20 березня)

 

Зірки бачать у вас проблеми з нервами, кровообігом або зубами. У випадку з останнім – ніяких знеболювальних, а одразу зверніться до стоматолога, інакше спухне щока. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – понеділок.

Telegram Channel