Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
Відома українська телеведуча вилаялась у прямому ефірі

На підтримку Людмили Барбір у мережі навіть запустили флешмоб: «Всі ми трошки Люда». Ну-ну...

Фотоколаж із сайту tsn.ua.

Відома українська телеведуча вилаялась у прямому ефірі

В одному реченні – кілька матюкливих слів

У «Сніданку з 1+1» 15 лютого стався конфуз: лайливі коментарі ведучої Людмили Барбір потрапили в прямий ефір. Телеведуча попросила не знімати її у повний зріст та доволі грубо висловилась щодо свого вбрання.

Вочевидь, вона не підозрювала, що ефір триває. «Бл**ь, я така к*нчена в цьому костюмі. Гаразд, по**й, записуйте», – сказала Людмила Барбір. Після цього коментаря до Людмили приєднався інший ведучий, а вона почала начитувати текст.

Згодом Людмила прокоментувала резонансний конфуз. «Ті, хто мене добре знають, в курсі, що зазвичай я собі такого не дозволяю, але сьогоднішній ракетний обстріл, який влаштувала учергове росія, наклав свій відбиток...

Перепрошую за це», – сказала Людмила Барбір.

Також телеведуча закликала не залишатися зі своїми почуттями наодинці та не боятися їх висловлювати. «Закликаю бути відкритими, виплескувати свої емоції, коли болить. Зараз ми всі травмовані, всім страшно, тож не залишайтеся зі своїми страхами наодинці», – підсумувала Барбір.

А отут з телеведучою частково можна погодитись: обкласти матом кацапів – діло правильне. Але обзивати одяг і саму себе – це вже свідчить про виховання і культуру. Так і прізвисько собі можна дістати на все життя. Матюкливе...

Василина СМЕТАНА.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google
 

Telegram Channel