Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
64-річний Сергій Тігіпко стане батьком увосьме!

Невже Алла подарує політику і бізнесмену четвертого сина?

Фото з Instagram-сторінки Алли ТІГІПКО.

64-річний Сергій Тігіпко стане батьком увосьме!

Дружина колишнього віцепрем’єра України, а нині бізнесмена та банкіра Тігіпка Алла Зіневич учетверте вагітна

39-літня Зіневич, яка молодша від коханого на 24 роки, у День святого Валентина, 14 лютого, розповіла про прийдешнє поповнення у родині.

 

 На сторінці в Instagram обраниця Тігіпка розмістила романтичне відео, у якому постала в довгій білій сукні по фігурі. Спочатку майбутня мама позує спиною до камери, та згодом розвертається і демонструє округлий животик: «Всіх із Днем закоханих! Цінуйте одне одного, і нехай кохання сяє яскраво, даруючи щастя, бо щастя є в кожному з нас (в очікуванні дива)», – підписала відео Зіневич.

Зазначимо, що для Сергія Тігіпка та Алли Зіневич це буде четверта спільна дитина. Також у бізнесмена є донька Ганна від першого шлюбу, вона, до речі, – однолітка теперішньої дружини Тігіпка. У другому шлюбі з Вікторією Тігіпко – експолітик має трьох дітей: синів Тимофія, Леонтія та доньку Анастасію.

Скільки разом Сергій Тігіпко та Алла Зіневич – достеменно невідомо. 2018-го бізнесмен подав на розлучення з Вікторією. У жовтні 2021 року він уперше вийшов у світ із Зіневич – закохані відвідали разом конкурс «Міс Україна Всесвіт». Від Тігіпка вона має трьох синів: старшому 12 років, середньому - 11, молодшому – 7.

Упродовж 2002 – 2008 років Алла  Зіневич працювала фотомоделлю в агентстві «Linea12 – Model Management», після чого запустила власний фармацевтичний бізнес ALLANI, а також відкрила ресторан Blanke city bistro та буйволину ферму.

Реклама Google

Telegram Channel