Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
«Міс Україна» втекла від італійського чоловіка-мільйонера через насильство

Анна Заячківська у короні «Міс Україна 2013».

Фото із сайту mirror.co.uk.

«Міс Україна» втекла від італійського чоловіка-мільйонера через насильство

Українська модель Анна Заячківська увійшла до списку найкращих у конкурсі «Міс Всесвіт» у 2013 році. Та попри успіх, в особистому житті її спіткало домашнє насильство

Анна народилася в Івано-Франківську у християнській сім’ї. Здобула освіту в гімназії, потім у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника.  У студентські роки очолювала християнську спільноту, а також вивчала іконопис, розповідає Show 24.

Красуня-модель із колишнім чоловіком.
Красуня-модель із колишнім чоловіком.

 Дівчина часто перемагала у конкурсах краси: вона може похвалитися титулами «Княгиня Прикарпаття 2012», «Топ-модель Україна 2013», «Міс Україна 2013». У 2013 Анна поїхала в Індонезію на Балі, де представила Україну на конкурсі «Міс світу». Їй вдалося потрапити до списку 15 найкращих учасниць. Окрім того, вона зайняла 3-тє місце у конкурсі талантів.

Модель брала активну участь у Революції гідності. Вона провела на Майдані кілька місяців: готувала їжу та допомагала медикам.

Згодом Анна переїхала до Мілана, де працювала моделлю. Вона вийшла заміж за італійського мільйонера Джанлукі Черваро, але зазнала домашнього насильства. Заячківська втекла від чоловіка через 7 місяців після весілля.

У перший місяць після реєстрації шлюбу при першому моєму висловленні думки він підняв на мене руку, кинув  на підлогу.

Вона залишила обручку і записку та без нічого покинула їхній дім.

Як розповідала дівчина, чоловік був емоційним, агресивним, не вмів слухати й звинувачував її у всіх проблемах.

«У перший місяць після реєстрації шлюбу при першому моєму висловленні думки він підняв на мене руку, кинув  на підлогу. Я була зовсім не готова до такого. Я не конфліктна людина, дуже хочу все обговорювати. Але він постійно вів монологи, найчастіше вночі – говорив довго, виснажливо, просто випивав з мене всю енергію», – розповіла  модель.

Анна Заячківська спершу переїхала до Рима, потім узяла квиток до Нью-Йорка. Там і зупинилася. Зараз вона не займається моделінгом так активно, як це було раніше. Натомість дівчина створює картини, у неї було кілька персональних виставок. Раніше  волонтерила. Також подорожує різними країнами.

Не забуває Анна і про Батьківщину. Торік  вона приїздила в Україну, відвідала Львів та рідний Івано-Франківськ.

Марта САЛО.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel