Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Ковельський ветсанзавод проінспектувала робоча група

Волинь-нова

Ковельський ветсанзавод проінспектувала робоча група

До неї увійшли представники облдержадміністрації, виконавчого комітету Ковельської міської ради та екологічних служб


Вони черговий раз проінспектували ситуацію на підприємстві та оглянули прилеглу територію.



Учора на Ковельській філії ДП «Укрветсанзавод» працювала робоча група з вивчення проблемних питань, пов’язаних з діяльністю підприємства під керівництвом заступника голови обласної держадміністрації, депутата Ковельської міської ради Сергія Кошарука, повідомляє сайт Ковельської міської ради.


У її складі: заступник міського голови Андрій Товстига, фахівці обласної державної адміністрації, Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області, департаменту агропромислового розвитку, Державної екологічної інспекції у Волинській області, головного управління Держпродспоживслужби, відділу з питань цивільного захисту та екологічної безпеки виконавчого комітету.
Вони черговий раз проінспектували ситуацію на підприємстві та оглянули прилеглу територію.
На завтра заплановане позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
Варто нагадати, що нещодавно мешканці прилеглих вулиць до Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод» перекрили під’їзну дорогу з метою недопущення завозу на територію підприємства відходів тваринної продукції в зв’язку з критичною екологічною ситуацією.

Telegram Channel