Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

НАЙКРАЩІ БРЮНЕТКИ

Виявляється, що між природним кольором волосся жінки і часом досягнення нею оргазму існує прямий зв’язок...

Виявляється, що між природним кольором волосся жінки і часом досягнення нею оргазму існує прямий зв’язок, переконують французькі вчені. Найбільш чуттєвими виявились брюнетки, блондинки на другому місці. Рудоволосі й з веснянками визнані найбільш повільними. Шлях до досягнення насолоди займає у них не менше півгодини.
Більше того, темноволосі жінки схильні до багаторазового оргазму.

ОЦЕ ЛИСТЯ!
Найбільше листя з усіх відомих рослин Землі має пальма рафія муконосна, що росте на Маскаренських островах в Індійському океані, та рафія смолоскипова з Південної Америки та Африки. Їхнє листя досягає 20 метрів у довжину, а стебла, до яких листок кріпиться до рослини — до 4 метрів.

ГОСТРИЙ ЗІР ХИЖИХ ПТАХІВ
Найбільш гостроокі істоти світу — великі хижі птахи. Гострота їхнього зору втричі перевершує людську. Наприклад, сапсан та інші його родичі можуть помітити з висоти більше восьми кілометрів навіть голуба.

АВТОМОБІЛЬ — ЛІТАК — ПІДВОДНИЙ ЧОВЕН…
Компанія “Форд” створила шестиколісний автомобіль під назвою “Трояндова мрія”, який може перетворюватися в літак і навіть у підводний човен. В автомашини куленепробивний купол-дах, котрий може складатися. У салоні із слонової кістки два крісла, що повертаються на 360 градусів. Кермо автомобіля більше схоже на штурвал літака. “Трояндова мрія” може розганятися до 250 кілометрів на годину. Правда, усі свої можливості автомобіль продемонструє у новій голлівудській кінокомедії, котра незабаром вийде на екрани.

УДАВ—ОХОРОНЕЦЬ
Щоб злодії не змогли викрасти автомобіль, один нікарагуанець вирішив тримати в салоні справжнього удава завдовжки близько двох метрів.
За словами водія, змій чудово охороняє машину. Жоден злодій не наважиться залізти в салон. Треба тільки подбати про те, щоб вчасно годувати удава, тоді він буде не агресивним до свого господаря.
Telegram Channel