Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

Нардеп Ігор Гузь побачив «світло в кінці тунелю»

Допис під такою назвою він опублікував у Facebook, в якому розповів про позитивні тенденції в українському суспільстві


Світовий банк переглянув свої прогнози, які робив на початку року, і тепер вважає, що в 2018-му український ВВП зросте на 3,5% (а не 3%, як планувалося раніше).



Ігор Гузь виділив 12 пунктів, що свідчать про розвиток держави. Зокрема, народний депутат відзначив, що Світовий банк переглянув свої прогнози, які робив на початку року, і тепер вважає, що в 2018-му український ВВП зросте на 3,5% (а не 3%, як планувалося раніше), а міжнародні резерви країни в травні збільшились на 3%.  Не забув обранець про безвіз та ріст показників експорту. Окремими пунктами у дописі йдеться про нові інвестиції в сільське господарство та відновлювальну енергетику. У підсумку Ігор Гузь похвалився перемогою української молодої науки:


«Ну і «на закуску», трішки відволічемося безпосередньо від економіки і згадаємо про майбутнє, яке, як відомо, належить дітям: українська десятикласниця Валерія Тищенко зайняла четверте місце (серед понад 1700 учасників з 75 країн) в конкурсі молодих вчених Intel International Science and Engineering Fair (Intel ISEF), який відбувся в Лос-Анжелесі. Проект дівчини описує виробництво електроенергії за допомогою хвиль на поверхні води».

Telegram Channel