Курси НБУ $ 39.55 € 42.06

Водій BMW збив на смерть жінку та втік з місця злочину

У Василькові Київської області водій іномарки на узбіччі дороги наїхав на двох пішоходів і зник з місця події

Жінка померла на місці, а чоловіка госпіталізували, повідомила прес-служба Нацполіції в Київській області. «Сьогодні о 00:35 годин у м. Васильків на вул. Тракторна автомобіль BMW на польській реєстрації не вибрав безпечну швидкість руху та скоїв наїзд на двох пішоходів, які рухалися в попутному напрямку по узбіччю дороги. Водій з місця пригоди зник. Очевидці події викликали поліцію і швидку допомогу», – йдеться в повідомленні.



Під час оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили і затримали водія – 18-річного місцевого жителя.



У результаті зіткнення 53-річна мешканка столиці від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці події до приїзду швидкої. 47-річного уродженця Тернопільської області з численними травмами доставили в реанімаційне відділення лікарні.


Під час оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили і затримали водія – 18-річного місцевого жителя. Нині вирішується питання про обрання для нього запобіжного заходу.


За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.



Telegram Channel