Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

ЄС продовжив на рік санкції проти Росії, введені через окупацію Криму

Таким чином, санкції, застосовані до Росії через окупацію Криму і Севастополя, діятимуть щонайменше до 23 червня 2018 року

Європейський Союз затвердив рішення продовжити санкції через незаконну анексію Росією Криму та Севастополя ще на один рік. Рішення було прийнято в понеділок у Люксембурзі в рамках засідання Ради ЄС на рівні міністрів закордонних справ, передає Цензор.НЕТ із посиланням на УНІАН.



19 червня 2017 року Рада розширила обмежувальні заходи у відповідь на незаконну анексію Криму і Севастополя Росією до 23 червня 2018 року



"19 червня 2017 року Рада розширила обмежувальні заходи у відповідь на незаконну анексію Криму і Севастополя Росією до 23 червня 2018 року", - йдеться в повідомленні Ради ЄС.


Нагадаємо, рішення про продовження санкцій було погоджено 6 червня на рівні Комітету постійних представників країн-ЄС (COREPER). Як відомо, санкції було введено ЄС 14 червня 2014 року на імпорт продукції, виробленої в Криму або Севастополі, інвестиції в Крим або Севастополь, туристичні послуги, зокрема, круїзні кораблі не можуть заходити в порти Криму, навіть у випадку надзвичайної ситуації, на експорт окремих товарів і технологій для кримських компаній або для використання в Криму в сфері транспорту, телекомунікації й енергетичного сектору.

Telegram Channel