Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

ЧИ МОЖНА ПРИВАТИЗУВАТИ ВУЛИЦЮ?

Мешканець обласного центру Віталій Супрун ось уже декілька місяців намагається з’ясувати, яким чином зуміли сусіди приватизувати частину вулиці...

Мешканець обласного центру Віталій Супрун ось уже декілька місяців намагається з’ясувати, яким чином зуміли сусіди приватизувати частину вулиці.
Листування відбувається з відділами та управліннями Луцького міськвиконкому. Ні в кого не виникає сумніву, що кам’яна огорожа зводиться на проїжджій частині. Наприклад, з управління містобудування та архітектури надійшло ось це підтвердження: “Перевіркою встановлено, що будівництво огорожі за адресою вул. Кільцева, 7 проведено з явним захопленням території вулиці”. Констатують цей факт і в управлінні житлово-комунального господарства, але радять Віталію Супруну звернутися в суд. Справді, самовільна забудова не дає можливості заїхати скаржнику в гараж, але ж це не його земельна ділянка, а комунальна. Тож порядок начебто повинен наводити Луцький міськвиконком, а не потерпілий в результаті самозахоплення.
Добродій Супрун вважає, що елементарний порядок чиновники не в змозі навести тому, що Едуард Стефановський, котрий фактично тут порядкує, у свій час працював у... міліції. Ось що він пише в редакцію: “Річ у тім, що мої біди почалися з липня 2001 року, коли Стефановський викорчував дерева і поскладав на протилежній частині вулиці, перед тим демонтував водозабірну колонку і на її місці зробив заїзд для автомобіля”.
Не дивно, що сусід, відчувши безкарність, уже замахнувся на приватизацію всієї вулиці. Залишається лише почекати, яким чином це йому вдасться оформити. У наш час загальної прихватизації, усе можливе.
Telegram Channel