Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Чиновниця справила  собі весілля за 1,5 мільйона

Наталія Севостьянова та Руслан Бернацький.

Волинь-нова

Чиновниця справила собі весілля за 1,5 мільйона

Перший заступник міністра юстиції Наталія Севостьянова минулої суботи вийшла заміж. Урочистість відбулася у 5-зірковому готелі Fairmont Grand Hotel у центрі Києва

Обранцем чиновниці став юрист Руслан Бернацький (обоє на фото). На захід запросили 200 осіб. Представники ЗМІ зазначають, що святкування було крутішим, ніж у сина Генпрокурора Юрія Луценка. За їхніми підрахунками, бюджет цього весілля, включаючи замовлення вишуканих страв і проживання гостей в номерах, — не менше 1,5 мільйона гривень. Серед головних персон — міністр юстиції Павло Петренко і прем’єр-міністр Володимир Гройсман. «А от з Міністерства юстиції запросили небагатьох, адже сюди повинні потрапити й інші поважні гості — з митниці і силових органів», — розповіло джерело.

 Наталія Севостьянова та Руслан Бернацький.
Наталія Севостьянова та Руслан Бернацький.

У Національному антикорупційному бюро пообіцяли придивитися до цього «розважального» заходу.

Журналіст Олександр Марків у своєму блозі на «Антикор» написав: «Пані Севостьянова, ми розуміємо, що вам хочеться влаштувати собі свято. У цьому немає нічого поганого. Але звідки у вас, чиновника, стільки дурі, щоб робити таке на очах у злиденного народу, яким ви ж керуєте? Ви хоч землю під ногами відчуваєте?». У Національному антикорупційному бюро пообіцяли придивитися до цього «розважального» заходу.

Telegram Channel