Курси НБУ $ 41.45 € 46.11
Трампа розлютила книга про себе

Волинь-нова

Трампа розлютила книга про себе

Адвокат американського президента вимагає відмовитися від випуску видання Майкла Волффа «Вогонь і лють: усередині Білого дому Трампа»

Представник Трампа надіслав видавництву Henry Holt and Company лист, в якому стверджує, що команда юристів президента «розслідує численні фальшиві і/або безпідставні заяви, які ви зробили відносно містера Трампа». Адвокат Чарльз Хардер заявив, що вимога про заборону на поширення книги виходить особисто від президента США. Про це повідомляє «Еспресо» з посиланням на «Голос Америки».

Книга повинна з'явитися у продажу в магазинах в США 9 січня. 3 січня вона зайняла перше місце в списку бестселерів на Amazon.

Автор книги заявляє, що у Білому домі після приходу нового президента панує справжній хаос.

Автор говорить, що в її основу лягли бесіди «з більш ніж 200 колишніми і діючими співробітниками виборчого штабу Трампа і адміністрації США». Результати передвиборної кампанії нібито стали «неприємним сюрпризом» для Трампа і його команди, які не розраховували на перемогу. Також автор книги заявляє, що у Білому домі після приходу нового президента «панує справжній хаос».

«Трамп вимагає, щоб ви негайно припинили і утримувалися від подальшої публікації, випуску або поширення книги, статті, а також принесли вибачення моєму клієнтові», - говориться в листі адвоката президента.

Видавництва і автор книги ніяк не коментують ситуацію.

Сам Трамп розгнівано написав у себе в Twitter, що не надавав авторові «книги-фальшивки» доступу у Білий дім, неодноразово йому в цьому відмовляв і не давав ніяких коментарів.

Telegram Channel