Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Відкрийте для себе магічний світ ароматів

Волинь-нова

Відкрийте для себе магічний світ ароматів

Оволодівши секретами аромотерапії, ви зможете вирішувати самостійно більшість косметичних проблем. Окрім цього, ефірні олії та запахи дуже добре впливають на загальний стан організму, заспокоюють та зміцнюють нервову систему, поліпшують настрій

Олія солодкого мигдалю живить та зволожує всі типи шкіри, особливо суху, чутливу та запалену. Додайте 2–3 краплі мигдалевої олії до 1 чайної ложки нічного крему для обличчя. Кожен вечір масажними рухами наносьте його на чисту шкіру.

Ефірна олія кипарису допомагає при варикозі та розширених судинах. Змішайте 2–3 столові ложки соняшникової олії з 5–7 краплями кипарисової. Після контрастного душу масажними рухами увітріть отриману суміш у проблемні ділянки.

Ефірні олії та запахи дуже добре впливають на загальний стан організму, заспокоюють та зміцнюють нервову систему, поліпшують настрій.

Олію шавлії використовують для лікування жирного волосся. Додайте 2 краплі її до 1–2 чайних ложок шампуню, ретельно увітріть у волосся та промийте чистою водою. Процедуру необхідно повторювати не частіше двох разів на тиждень.

Лавандова олія допомагає боротися з пітливістю ніг. Для цього слід робити ванночки, розчинивши у теплій воді морську сіль та 2–4 краплі ефірної олії лаванди.

Для зміцнення нігтів та догляду за руками дуже корисна ефірна олія лимона. Щоб пом’якшити та відбілити шкіру рук, додайте її у свій крем 2–3 краплі.

У перекладі з грецької мови кориця означає «досконала пряність». Її запах зміцнює нервову та серцево-судинну системи, поліпшує кровообіг. 2–3 краплі ефірної олії на 10–15 г жирної основи, наприклад олії або крему, — ​чудова суміш для масажу, що покращить кровообіг усього тіла.

Ефірна олія іланг-ілангу застосовується для оздоровлення волосся. Додайте 3–5 крапель ефірної олії до 2 чайних ложок свого шампуню або маски для волосся.

Аромат розмарину чудово заспокоює, допомагає зосередитися, зміцнює нервову систему, пробуджує інтуїцію, інтерес до життя. Ванни з ефірною олією цієї рослини поліпшують стан шкіри, сприяють відновленню життєвих сил (2–5 крапель на ванну). Для заспокоєння додайте кілька крапель в аромолампу.

Ефірну олію солодкого апельсина використовують у дерматології при лікуванні проблемної шкіри. Окрім цього, вона чудово допомагає у боротьбі з целюлітом. Змішайте 3–5 крапель олії апельсина з 10–15 г обраного крему для обличчя і масажними рухами увітріть у шкіру. Це розгладить її, зніме запалення та позбавить лущення. Найкраще робити таку процедуру ввечері, перед сном. Для антицелюлітної суміші змішайте 2 столові ложки соняшникової олії з 3–5 краплями апельсинової.

Трояндова ефірна олія — ​незамінний засіб для омолодження шкіри та регенерації клітин. Додайте 3–4 краплі трояндової олії до гелю для душу. Це чудово пом’якшить шкіру, зробить її оксамитовою. А щоб освіжити шкіру обличчя, додайте 2 краплі олії до склянки кип’яченої теплої води та вмивайтеся нею.

Олію чайного дерева активно використовують у дерматології, а також для лікування герпесу. Розчиніть 5 крапель ефірної олії в 5 краплях соєвої та змастіть герпес. Повторіть процедуру кілька разів упродовж дня.

Telegram Channel