Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 30 квітня – 6 травня

ОВЕН. Ви можете досягти успіху в бізнесі та кар’єрному рості. У сімейному житті від вас знадобляться стриманість і спокій. Вихідні вдалі для спілкування та зустрічей із друзями, це час примирення та надання допомоги. Сприятливий день — четвер, несприятливий — субота.

ТЕЛЕЦЬ. Рухайтеся до наміченої мети, але не ухвалюйте спонтанних рішень, вони будуть помилковими. Не беріться за кілька справ відразу. У вихідні постане проблема вибору: заробити добрі гроші чи відпочити. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

БЛИЗНЮКИ. Не варто бути категоричними, уникайте суперечок. Бажано не афішувати свої наміри, тоді вони скоріше здійсняться. Не плануйте багато справ на вихідні, краще відпочиньте. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

РАК. Вам просто необхідно показати свої таланти — це запорука успіху. Не забувайте вирішувати поточні проблеми. Зверніться за порадою до колег, і вони перестануть сприймати вас насторожено. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

ЛЕВ. Благополуччя залежить від вашої компетентності. Завершуйте справи, що нагромадилися, але не плануйте нових, не женіться за журавлем у небі. Вихідні — вдалий час для складної розмови з близькими. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п’ятниця.

ДІВА. Подивіться філософськи на ситуацію, не перестарайтеся з тиском на оточення, а в дрібницях можна й поступитися. Ретельно перевіряйте важливу інформацію, можливі підступи. У вихідні влаштуйте свято, запросіть друзів. Сприятливий день — четвер, несприятливий — субота.

ТЕРЕЗИ. Небезпечно втрачати контроль над емоціями. Цей тиждень буде напруженим через збільшення обсягу роботи. Поточні проблеми зможете вирішити тільки ви самі, не шукайте сторонньої допомоги. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

СКОРПІОН. Щоб успішно просуватися вперед, прислухайтеся до інтуїції — вона підкаже, які кроки слід зробити. Навіть найавантюрніші ідеї можуть принести хороші результати. Сміливо втілюйте задуми, будуйте плани. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

СТРІЛЕЦЬ. Матимете змогу додатково заробити. Вирішуйте всі справи без поспіху й суєти. Начальство задоволене вашою роботою — можете розраховувати на премію. Вихідні присвятіть спілкуванню з рідними. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

КОЗЕРІГ. Ви виявитеся в центрі уваги й подій, тож рішення доведеться приймати швидко, іноді на ходу. Відчуєте приплив життєвих сил. На вихідні краще нічого серйозного не планувати. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — субота.

ВОДОЛІЙ. Вам необхідно зосередитися на одній важливій справі, краще знизити темп роботи, щоб уникнути перевтоми. Вихідні проведіть з користю, зробіть необхідні покупки. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — понеділок.

РИБИ. Настає вдалий період як для роботи, так і для відпочинку. Використайте цей час для нових знайомств, налагодження необхідних контактів. Постарайтеся не метушитися, тоді все встигнете. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

Telegram Channel