Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
«Не тільки коментарі Трампа імбецильні, він повністю  в кишені Путіна»

«М’яч на вашому боці», — підколов Путін, вручаючи подарунок Трампу із ЧС-2018. Він знав, що в цей день переграв главу Білого дому.

Фото Reuters.com.

«Не тільки коментарі Трампа імбецильні, він повністю в кишені Путіна»

Найрезонансніші події в житті країни та світу очима наших журналістів

Добре, що хоч Крим не віддав…

На жаль, нічого хорошого для України не принесла понеділкова зустріч глави Білого дому Дональда Трампа й очільника Кремля Володимира Путіна в Гельсінкі

Принаймні під час спільної прес–конференції президент США жодним словом не обмовився про Україну. Натомість Путін наголосив: Росія через референдум законно повернула собі Крим, але цю його позицію не сприймає Дональд Трамп. Також очільник Кремля запевнив американського президента, що Росія збереже транзит газу через Україну після будівництва «Північного потоку — 2».

Загалом, малий на зріст Путін (165 см) був потужніший на вигляд, ніж високий Трамп (191 см). Навіть однопартійці глави Білого дому — республіканці —  розкритикували американця №1. За їхніми словами, під час прес–конференції глава Білого дому не сказав жодного критичного слова про Росію щодо питань, які призвели до погіршення відносин між обома країнами. Натомість засудив «дурість» політики США, особливо рішення щодо розслідування втручання в президентські вибори Америки.

«Коли він мав можливість захистити наші розвідувальні служби, які працюють на нього, я був дуже розчарований і засмучений еквівалентністю, яку він дозволив, і тим, що Путін говорив. Коментарі президента Трампа змусили нас виглядати нацією, більше схожою на слабкого гравця, і я цим дуже розчарований», — підсумував Reuters сенатор–республіканець Боб Коркервін.

Водночас екс–глава ЦРУ Джон Бреннан звинуватив главу Білого дому в зраді. «Виступ Дональда Трампа на прес–конференції в Гельсінкі виходить за межі поняття «особливо тяжкі злочини і вчинки». Це не що інше, як зрада. Не тільки коментарі Трампа імбецильні, він повністю в кишені Путіна. Патріоти–республіканці, де ви?» — написав Бреннан.

Проукраїнський сенатор Джон Маккейн назвав заяви Трампа на прес–конференції «одним із найбільш ганебних виступів американського президента за свою пам’ять», а саму зустріч — «трагічною помилкою», на якій він зробив «свідомий вибір захищати тирана».

До речі, пізніше в інтерв’ю телеканалу Fox News Володимир Путін пригрозив Україні та Грузії, якщо вони увійдуть у Північноатлантичний альянс. «Пересування інфраструктури НАТО до наших кордонів — загроза, і… реакція буде вкрай негативною», — заявив Путін. У відповідь Петро Порошенко прокоментував слова щодо України: «Якщо так багато говорив, то йому воно свербить».

Дотепно, звісно, Петре Олексійовичу. Але нам від того не легше, коли навіть президент Сполучених Штатів виглядав перед тим, кому свербить, як загіпнотизований…

P. S. Імбецильність — психічна недорозвиненість, слабоумство.

 

Олег Тягнизуб зрушив зубами… літак!

У п’ятитонному Ан-2 перебувало 15 осіб (на фото)

 

 У такий спосіб 35–річний львів’янин, лікар–педіатр Західноукраїнського спеціалізованого дитячого центру, стронгмен Олег Скавиш (псевдо — Тягнизуб) установив черговий рекорд України. На його рахунку вже 12 національних та два світові досягнення: пересування по воді плавучого крана, а по асфальту — 16–тонного автобуса.

«Мої зуби — Божий дар, який радо використовую. Після тягання машин і трамваїв зубного болю не відчуваю. Лише трохи втомлений», — зізнався Олег Скавиш кореспондентці «Високого замку».

Кращої кандидатури для реклами вітчизняної зубної пасти й не знайти. Може, її виробники здогадаються запросити пана Тягнизуба знятися у ролику, щоб ми дізналися, що паста «Made in Ukraine» таки є!

 

Так багато на нашій планеті ще ніхто не заробив

54-річний засновник компанії Amazon американець Джеффрі Безос (на фото) став найзаможнішою людиною в історії

 

 Чиста вартість статків власника найпотужнішої мережі інтернет-магазинів 16 липня зранку виросла до 150 млрд доларів. Це на 55 млрд більше, ніж у його співвітчизника, одного із засновників Microsoft Corp Білла Гейтса, котрий тепер другий у списку найбагатших людей світу.

Про такі статки ми і не мріяли. А наші депутати та міністри, як гадаєте?

 

На цьому знімку – вся Росія

Її характер, мислення, світобачення, політика

 

 Під час церемонії нагородження фіналістів Чемпіонату світу з футболу (у вирішальному матчі Франція здолала Хорватію — 4:2) у Москві на «Лужниках» розпочалася злива. Коли перші краплі дощу впали з неба, над Володимиром Путіним одразу «виросла» парасоля. Натомість президенти Франції, Хорватії і FIFA — Еммануель Макрон, Колінда Грабар–Кітарович та Джанні Інфантіно — промокли до нитки, поки їм вручили «розчепірки». Останньою, до речі, парасолю відкрили над пані Коліндою.

Як написала у вівторковому випуску «Газета Волинь», «Справжній мужик» і любитель демонструвати свій голий торс навіть не второпав, що парасольку варто було б «уступити» жінці (хай навіть із міркувань «піару», якщо уявлень про джентльменство немає навіть у зародку!)».

Бо це, панове, вам «Рассєя», де мови про гендерну рівність і бути не може. Жінка там — ніхто. Азія, одним словом!

 

Чемпіонами світу з футболу ставали:

Бразилія – 5 разів (1958, 1962, 1970, 1994, 2002), Німеччина – 4 (1954, 1974, 1990, 2014), Італія – 4 (1934, 1938, 1982, 2006), Уругвай – 2 (1930, 1950), Аргентина – 2 (1978, 1986), Франція – 2 (1998, 2018), Англія – 1 (1966), Іспанія – 1 (2010).

Telegram Channel