Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Переможець «Битви екстрасенсів» Каїн Крамер: «Щоб захиститися від злих духів, мийте підлогу з кропивою!»

Гримери добре попрацювали над демонічним образом героя.

Фото stb.ua.

Переможець «Битви екстрасенсів» Каїн Крамер: «Щоб захиститися від злих духів, мийте підлогу з кропивою!»

Нещодавно 25-річний адміністратор інтернет-магазину із невеликого містечка на Київщині став відомим на всю країну. Здобути популярність йому допомогла магія… вітчизняного телебачення. Завдяки проекту «Битва екстрасенсів» у нашому медіапросторі з’явилося ім’я Каїна Крамера, якого назвали найсильнішим ясновидцем. Навіть знаменитий ведучий шоу Павло Костіцин змушений був визнати: «Спочатку я не думав, що він виграє. Проте він упевнено справлявся з усіма завданнями із туру в тур. Я зрозумів, що помилився»…

Для того, щоб створити привабливий образ чародія, телевізійники (або й сам чоловік) включили у свою історію прабабусю–знахарку, яка передала йому свій «дар», подругу, зниклу в зоні АТО, й безліч «магічних» термінів, що створюють враження «підкованості» героя у паранормальних справах.

Отож мешканець Славутича на псевдо Каїн Крамер називає себе жрецем графічної магії. Ім’я таке обрав собі на честь музичної групи CΛIN, композиції якої допомагають йому входити у трансовий стан, а «Крамер» — як пам’ять про подругу, яку втратив у війні на Сході.

Цікавитися темою потойбічного хлопець почав з дитинства. Каже, що часто шокував себе своїм даром. Але не всім про нього розповідав.

Цікавитися темою потойбічного хлопець почав з дитинства. Каже, що часто шокував себе своїм даром. 

— Про мої здібності знало маленьке коло людей. І всі вони — люди адекватні. Розуміли, що я не граю з цим, а налаштований серйозно, — говорить хлопець.

Зрозуміти суть «графічної магії», за поясненнями екстрасенса в інтерв’ю для stb.ua, не просто: «Це будь–яке графічне зображення чого–небудь. Графічною магією можна назвати сигіли, руни, гліфи… Найчастіше ця фігура приходить сама — і ти несвідомо починаєш її малювати. Це і є сигіл. У цю фігуру вкладено наше бажання. Він уже несе сенс. Це універсальний ключ, завдяки якому ми можемо працювати з живими та мертвими».

Активує Каїн свої «малюнки» «попелом демонів», що для православної людини звучить надто безглуздо. А от під час проекту він давав поради й висловлював припущення, цілком характерні для слов’янської міфології. Наприклад, коли екстрасенси з’ясовували, чому донька подружжя Ольги та Андрія Зінкевичів із Воротнева Луцького району щороку впадає в кому, Крамер розповів, що практично біля кожного двору в селі стоїть хрест, а в кожному будинку є чорна хустина вдови. «Вся ця земля із нечистю. Ці всі духи гуляють по селі…» — заявив хлопець. А щоб не впустити нечисть до хати, Каїн на сайті проекту рекомендує мити підлогу з кропивою та полином, а також обкурювати хату травами.

— Відчиніть вікна та двері та, починаючи від вхідних проти годинникової стрілки, обійдіть усі кімнати, окурюючи при цьому кожну стіну і куток. Закінчуватися процес повинен також біля вхідних дверей. Дуже важливо! На завершення обов’язково провітріть приміщення.

Ще чоловік рекомендує схрещувати руки і ноги під час контакту з «магічними агресорами» і носити червону нитку.

Поради наче безневинні, бо ж гігієна житла — це справді важливо, а закриті жести можуть вказати вашому співрозмовнику, що вам нецікаво.

А от християнам від усіляких забобонів із нитками на зап’ястях таки ліпше відмовитися. Тим паче, Каїн Крамер називає себе темним практиком.

— Магія сама по собі нейтральна, тому що енергія одна на всіх. Енергія не має кольору, темного чи світлого боку. А людина, яка працює з магією, сама надає їй забарвлення — темного або світлого.

Леонід ОЛІЙНИК.

Telegram Channel