Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
І сказав тоді Обама: «Схоже, це – вона.  Ти щасливчик!»

«Ніхто не має такого почуття гумору, як моя Мішель».

Фото telegraph.co.uk.

І сказав тоді Обама: «Схоже, це – вона. Ти щасливчик!»

Перед тим, як одружуватись, екс-президент Сполучених Штатів радить задати три важливих запитання про «свою другу половинку»

44-й глава Білого дому вже 25 років, як перебуває у шлюбі зі своєю дружиною Мішель. Незважаючи на довгі роки, проведені разом, закохані не втрачають інтересу один до одного, знаходять одне в одному натхнення і підтримку, та, як зазначає видання «Новоє врємя», виглядають поруч такими ж окриленими, ніби перебувають на першому побаченні.

Як досвідчений чоловік і батько двох доньок, 56–літній Барак Обама сміливо може виступати експертом із сімейних стосунків. Це він і зробив, дізнавшись, що його колишній директор зі зв’язків із громадськістю Ден Пфайффер збирається з’їхатися зі своєю дівчиною.

Запитайте в самого себе, чи змушує ваш партнер (партнерка) вас сміятися?

Порадами від Барака Обами про те, як зрозуміти, що ви знайшли «свою» людину, пан Пфайффер поділився у новій книзі «Так, ми (все ще) можемо» (Yes We (Still) Can). За його словами, екс–президент США перерахував три головних питання, які необхідно обміркувати, перш ніж вирішити одружитися або вийти заміж.

По–перше, важливо розуміти, чи дійсно ця людина вам цікава? «Адже решту свого життя ви будете проводити з нею більше часу, ніж із будь–кимось іншим. І немає нічого важливішого, ніж довіряти його думці, і завжди хотіти почути його поради».

По–друге, запитайте у самого себе, чи змушує ваш партнер (партнерка) вас сміятися?

І, нарешті, по–третє, якщо в майбутньому ви хочете дітей, подумайте, чи хорошою мамою (батьком) буде ваша друга половинка? На думку Барака Обами, це ті аспекти, які справді важливі в довгостроковій сімейній перспективі.

Коли Пфайффер відповів екс–президенту, що його дівчина «неймовірно цікава, має краще почуття гумору, ніж я, і буде неймовірною мамою», Обама сказав: «Схоже, це — вона. Ти щасливчик!».

Сам Барак Обама ніколи не соромився хвалити свою дружину Мішель. В одному з інтерв’ю він сказав, що в неї почуття гумору краще, ніж у будь–якої іншої людини в цьому світі. А в бесіді з Опрою Вінфрі він описав дружину, як свою «скелю» та опору.

«Немає сумнівів в тому, що, проживши з Мішель, я став кращою версією себе, — відзначав Барак Обама в інтерв’ю для Vogue в 2013 році. — А Мішель зі мною стала більш терплячою».

Лія ЛІС.

Telegram Channel