Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 23–29 липня

ОВЕН. Щоб добитися доброго результату, вам необхідно проявляти ініціативу, не псуючи при цьому стосунки з начальством та зберігаючи взаєморозуміння з колегами. У вихідні дозвольте собі маленькі слабкості.

ТЕЛЕЦЬ. Додеться багато працювати. Сил і енергії значно додасться. У вас з’явиться шанс використовувати примхи долі в своїх інтересах. А от у вихідні вам, схоже, прийдеться вирішувати сімейні проблеми.

БЛИЗНЮКИ. Постарайтеся розвантажити себе від зайвих і чужих справ. Ви зможете добре заробити. Варто кинути сили на вирішення старих проблем. Побільше спілкуйтеся з близькими. У вихідні вас чекає романтичне побачення.

РАК. Ви можете успішно впоратися з найскладнішими завданнями. Бажано зменшити обсяг роботи, об’єктивно оцінюйте свої можливості. У родині слід вести себе делікатно й стримано, щоб не зіпсувати стосунки з близькими.

ЛЕВ. Ви ризикуєте опинитися в центрі подій. І це спантеличить. Доведеться вирішувати життєво важливі питання. У вихідні ви можете розраховувати на допомогу друзів. Приділіть більше уваги своїм батькам.

ДІВА. Ви зможете вплинути на людей і добитися свого. Однак діяти потрібно не силою, а тонко й делікатно. Усе складеться якнайкраще. У вихідні забудьте про всі проблеми.

ТЕРЕЗИ. На вас чекають цікаві зустрічі та спілкування з важливими людьми. Головне завдання – відрізнити подарунок долі від звичайної випадковості. Ділові переговори з партнерами виявляться успішними.

СКОРПІОН. Ваші амбіції в професійній сфері будуть задоволені. Можете отримати премію й підвищення по службі. Не забувайте про своїх рідних та друзів, зараз саме час для примирення. Є ймовірність появи впливового заступника. Приємні події можуть відбутися з вашими дітьми.

СТРІЛЕЦЬ. Прекрасний час для нових планів та їх реалізації. Небажано загострювати конфліктну ситуацію, будьте обережні в судженнях. Відкладіть у вихідні всі серйозні справи й займайтеся лише тими, що можна швидко завершити.

КОЗЕРІГ. Ваші дії можуть мати неоднозначні оцінки оточуючих. Ставтеся до цього спокійно. Своєю впевненістю ви тільки зміцните власний авторитет. Не витрачайте сили на дрібниці. Є ймовірність виникнення проблем у родині.

ВОДОЛІЙ. Імовірні різкі зміни настрою, хоча особливих причин для цього не передбачається. Необхідно завершувати всі розпочаті справи. Якщо ви схильні до ризику, то зараз краще уникати таких ситуацій.

РИБИ. Проявляйте мудрість і обачність у своїх рішеннях — від цього залежатиме ваше найближче майбутнє. Можливе випробування на міцність в особистих стосунках. Усе задумане здійсниться завдяки допомозі друзів і близьких. У вихідні відбудуться цікаві події, які відкриють нові перспективи.

Telegram Channel