Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Крапля перекису водню творить дива

Фото vestnik.in.ua

Крапля перекису водню творить дива

Пляшечка цієї речовини, яка коштує копійки, стане надійним помічником у господарстві та допоможе вирішити чимало побутових проблем

Головна заслуга перекису — він допоможе видалити пляму з білої тканини. Трохи розчину нанесіть на неї і потріть. Результат вас здивує!

Долийте його у воду для миття — і дерев’яна підлога буде блищати.

Щоб уберегти рослини від будь–яких шкідників і грибка, а ще зміцнити їхній імунітет, потрібно обприскувати їх слабким розчином (25 г 3%-го перекису на 1 л води).

Для надання волоссю блиску і пишності необхідно перед тим, як мити голову, зробити розчин з води та перекису і нанести на волосся. Далі помийте її, як зазвичай.

Це дієвий засіб проти пестицидів, які можуть міститися в овочах і фруктах, особливо ранніх. Добавте в холодну воду трохи перекису і потримайте там плоди.

Щоб відбілити зуби і знезаразити ротову порожнину, прополощіть ним рот. Дуже корисно робити це 3 рази в день. У деяких людей може бути алергія на перекис водню, тому необхідно перевірити свою реакцію: нанести краплю засобу на невелику ділянку шкіри на внутрішній частині ліктя.

Перекис допоможе легко очистити ванну від грибка. Перед прибиранням нанесіть засіб на проблемні місця і залиште на годину.

Аби позбутися жирної шкіри, необхідно використовувати перекис водню для протирання обличчя. Це прекрасний профілактичний засіб проти прищів.

Потримавши ноги в розчині перекису водню, ви забудете про грибок ніг.

Щоб запобігти ви­никненню слизу і грибка в акваріумній воді, знадобиться крапелька засобу. Рибам і черепахам вона не зашкодить.

Telegram Channel