Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Рівне: коротко про головне

Волинь-нова

Рівне: коротко про головне

Найрезонансніші події в житті краю одним абзацом

  • Одну сітку для маскування позиції українського танка, артилерії чи піхоти щотижня плетуть у Рівному. Розмір найменшої — 3 на 5 метрів, найбільшої — 8 на 10. Вага кожної — 10—17 кілограмів. У будівлі, яка тимчасово виділена громадській організації в центрі міста, немає електроенергії, води, опалення, туалету. Але тут все-таки людно. Залежно від потреб наших захисників у Донецькій та Луганській областях жінки працюють у дві зміни. Нині доробляють сорокову сітку за поточний рік.
  • 15 тисяч гривень із бюджету хочуть надати матері загиблого на Майдані рівнянина Олександра Храпаченка для лікування раку. Таку суму з резервного фонду міської скарбниці погодила профільна комісія міськради. Окрім того, вона проголосувала за виділення допомоги на лікування ще 27 рівнянам. До слова, 80 % звернень — від онкохворих. Щороку з бюджету міста на зцілення виділяють кілька мільйонів гривень.
  • Гурт «OT VINTA» виступив на Рівненському полігоні. Заряд бадьорості та оптимізму отримали козаки 10-ї гірсько-штурмової бригади.
  • Директор швейного виробництва на базі «Рівнеметалком» Ольга Крока змагається за титул Mrs. Ukraine World Open. Проект є соціальним заходом, спрямованим на формування іміджу красивої української жінки — активної, освіченої, духовно розвиненої, матері-берегині, орієнтованої на успіх в особистій та професійній сферах, котра вірить у свої сили і любить рідну країну.
  • Рівнянка Ірина Раєвська привезла кубок світу з перукарського мистецтва. Разом зі своєю командою вона вже вдруге поспіль здобуває перемогу на чемпіонаті, який цьогоріч відбувся в Парижі.
  • На 65 кілограмів схудла 18-літня Іванна Давидюк зі Здовбиці. Рік тому дівчина важила 130. Нещодавно вона втратила тата, який помер від ожиріння, маючи вагу понад 200 кілограмів. Це дуже налякало дівчину, тому вона прийшла на телепроект «Цієї миті рік потому», щоб змінити спосіб життя. Перший випуск телевізійного шоу, де мешканка Рівненщини покаже себе в новому образі, вийшов 14 вересня на каналі СТБ.
  • «Гороскоп» — дванадцять знаків зодіаку, викувані з металу, встановили на Алеї кованих скульптур у рівненському парку молоді «Лебединка». Кожен розмістили на антивандальному постаменті з каменю. Незвичайні фігури зроблені під час фестивалю ковальства «Металеве серце», що проходив напередодні Дня Незалежності.
Telegram Channel