Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Рівненщина: коротко про головне

Волинь-нова

Рівненщина: коротко про головне

Найрезонансніші події в житті краю одним абзацом

У понеділок у Рівному сильний вітер повалив дерева. Окрім того, в місті негода ламала і розкидала гілляччя. Тому мешканців закликали без нагальної потреби не виходити на вулицю. Також повалені дерева перегородили трасу Рівне-Сарни. 135 населених пунктів області знеструмлено через обрив ліній електропередач.

 

24,8 мільйона гривень боргу із виплати зарплати стягнули державні виконавці з «Рівнеазоту» на користь 1000 працівників. Станом на 20 вересня борг підприємства перед ними становить

18,6 мільйона гривень.

 

95-метровий дерев’яний міст зводять через Горинь військові інженери. Мостобудівельний підрозділ Збройних сил України працює над сполученням через річку Горинь селищ Удрицьк та Висоцьк Дубровицького району. Основна переправа, яка тут існувала десятиліттями, вийшла з ладу та останнім часом не виконувала своєї основної функції. Загальний бюджет будівництва, до якого долучилися всі небайдужі, становить більш як півтора мільйона гривень.

 

Семеро неповнолітніх вихованців та двоє працівників Мізоцької школи-інтернату потрапили у лікарню з отруєнням. В інфекційному відділенні зараз перебувають вихователь, кухар та неповнолітні від 9 до 15 років. Навчальний процес у школі-інтернаті тимчасово призупинений. За фактом порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням у поліції розпочали досудове розслідування.

Telegram Channel