Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Рівненщина: коротко про головне

Волинь-нова

Рівненщина: коротко про головне

Найрезонансніші події в житті краю одним абзацом

Більше двадцяти таксистів, які співпрацювали зі службою «GPS-таксі 305 Рівне», звільнили з роботи. Причиною стало те, що водії влаштували протест біля офісу підприємства з вимогою підвищення тарифів на перевезення, адже вони майже не отримують заробітку, у той час як ціни на пальне та обслуговування зростають. Таксисти кілька годин не працювали, а керівництво до них так і не вийшло.

 

Із червоною доріжкою, короваєм та оркестром відбулося у Рівному урочисте відкриття оновленого Апеляційного суду. Святкування пройшло з неабиякими почестями та пафосом – вимитий асфальт, відомі рівненські актори у ролі ведучих. Заради такого дійства поліція навіть перекрила ледь не всю вулицю Драгоманова. Це викликало обурення серед рівнян у соціальних мережах. Реконструкція приміщення, де колись була жіноча консультація, обійшлася платникам податків у майже 50 мільйонів гривень.

 

Шкільне приладдя передали для юної художниці з Рокитнівщини Тетянки Наумович військовослужбовці Збройних сил України. Таким чином вони подякували за малюнок, який учениця 5-А класу Березівського НВК передала їм та підписала: «Рясних Божих благословінь». Бійці групи «Евакуація 200», які отримали листа від школярки, зазначили, що цінують таку підтримку, а роботи малечі для них є оберегами.

 

За привітання «Слава Україні!» учитель Здолбунівської ЗОШ №5 взяв учня за вухо і поставив у куток. Таке повідомлення розмістила в соціальній мережі «Фейсбук» Іванна Ходорчук – мама школяра. Батьки інших дітей підтверджують, що вчитель англійської мови Роман Прилуцький завжди вирізнявся антиукраїнською позицією і мав конфлікти з колегами, що підтримували Революцію гідності. Вони також радять матері звернутися до поліції.

 

100-літній ювілей відзначив ветеран спорту Володимир Лазаревич. Фізичній культурі рівнянин присвятив шістдесят років. У 13 розпочав займатися класичною боротьбою, закінчив інститут фізкультури. Володимир Михайлович був одним з ініціаторів створення рівненської футбольної команди «Колгоспник», яка згодом завоювала право виступати на рівні команд майстрів. n

Telegram Channel