Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Рабиня Ізаура» заспівала «Червону руту» у Харкові

Фото lime.apostrophe.ua.

«Рабиня Ізаура» заспівала «Червону руту» у Харкові

І похвалила український борщ

Ведучий програми «Світ навиворіт» Дмитро Комаров разом із зіркою серіалу «Рабиня Ізаура» Луселією Сантуш вирушили у тур містами України. Знаменитості, зокрема, побували у Харкові, де не лише зустрілися з відданими шанувальниками бразильської акторки, а й порадували спільним імпровізованим виступом. На сцені Комаров заспівав із Сантуш українську композицію «Червона рута». У Луселії вийшло чудово! 

Дмитро Комаров разом із Луселією Сантуш також проведуть творчі зуст­річі у Дніпрі, Києві, Ужгороді, Чернівцях та Одесі. Улюблена багатьма «Ізаура»  пробуде в Україні до 27 жовтня. 

Дмитро Комаров обіцяв привезти бразильську зірку в Україну —  і слова дотримав.
Дмитро Комаров обіцяв привезти бразильську зірку в Україну — і слова дотримав.

 

Улюблена багатьма «Ізаура» пробуде в Україні до 27 жовтня.

А прилетіла вона 19-го. Добиралась в Україну з пересадкою у Стамбулі. Незважаючи на довгу дорогу, не дуже втомилася, бо в літаку для неї передбачили ліжко. Тож одразу після прильоту Луселія пішла гуляти Києвом у красивій сукні. А от у Харкові на сцену вона вже вийшла у строгому костюмі. 

А Леонсіо згадали?
А Леонсіо згадали?

 

Під час спілкування із шанувальниками 61-річна акторка розповіла про свої секрети краси, а також похвалила український борщ – сказала, що він смачніший, ніж схожі страви у Бразилії. 

До речі
- Серіал «Рабиня Ізаура» вийшов на екрани СРСР рівно 30 років тому – 16 жовтня 1988 року. А вперше у Бразилії цю стрічку показали у 1976 році.

- Актриса Луселія Сантуш вважається однією з найбагатших знаменитостей Бразилії. У неї розкішна вілла в найпрестижнішому районі Ріо-де-Жанейро. Є колекція рідкісних і дорогих автомобілів. Після поїздки до Тибету вона прийняла буддизм, захопилася йогою і стала вегетаріанкою. Зараз розлучена. Луселія продовжує грати на сцені театру і любить екстремальний спорт. 

Лія ЛІС

Telegram Channel