Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 29 жовтня — 4 листопада

ОВЕН.

У вас з’явиться бажання щось змінити у власному житті. Так що використовуйте цей шанс. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

ТЕЛЕЦЬ.

Постарайтеся раціонально розподілити сили на весь  тиждень. Зможете закласти міцний фундамент для кар’єрного злету. Бажано звернути увагу на взаємини з колегами. Сприятливий день —понеділок, несприятливий — четвер.

БЛИЗНЮКИ.

Ви будете схильні до спонтанних дій. Це може трохи  заважати, однак вас буде супроводжувати удача. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — понеділок.

РАК.

Не квапте події. Вам краще проявити обережність, ваш невгамовний темперамент і запальність можуть привести до серйозних сварок  з тими, хто для вас важливий.  Сприятливий день — четвер, несприятливий — субота.

ЛЕВ.

Оптимізм  дасть змогу впоратися з будь-якою проблемою.  Тиждень обіцяє корисні знайомства і одержання важливої інформації. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

ДІВА.

Робота буде йти легко й цікаво. Якщо ви працюєте в одному колективі з активними людьми, то добитися успіху буде досить просто.  Гарний час для експериментів, але все добре в міру. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

ТЕРЕЗИ.

У вас явно назрівають внутрішні зміни, тому краще  утриматися від відвертих розмов навіть з друзями й близькими людьми. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

СКОРПІОН.

Ви славно потрудилися, тож тепер саме час повеселитися та відпочити так, як вам цього хочеться. Творчий підйом і гарний настрій не покинуть вас весь тиждень. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

СТРІЛЕЦЬ.

На вас може очікувати тимчасовий затишок на роботі,  зате з’явиться набагато більше часу для налагодження особистого життя й  дружнього спілкування. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — четвер.

КОЗЕРІГ.

Є ризик заплутатися в показаннях і в тому, кому й  що ви обіцяли. Стримуйте політ фантазії, не обманюйте і не перебільшуйте.  Сприятливий день — понеділок, несприятливий  — субота.

ВОДОЛІЙ.

Сприятливий період для переходу до нового виду  діяльності й кар’єрного росту. Завзятості повинно вистачити, але результат може розчарувати. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

РИБИ.

Ви будете настільки енергійні й оптимістичні, що  перешкод для вас взагалі не буде існувати. Ви просто зметете їх зі свого  шляху. Сприятливий день — вівторок,  несприятливий — понеділок.

Telegram Channel