Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Рівне: коротко про головне

Волинь-нова

Рівне: коротко про головне

Найрезонансніші події одним абзайом

Близько 400 людей евакуювали після дзвінка 45-літньої рівнянки про «замінування». Правоохоронці обстежували приміщення вокзалу та прилеглу територію. Експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи та працівники інших служб небезпечних предметів не виявили. Жінку не затримали, триває досудове розслідування, а слідчі за цим фактом розпочали кримінальне провадження. Рівнянці загрожує до шести років перебування за ґратами.

27-річний чоловік із Дубровицького району помер від кору. Захворів 2 січня, за медичною допомогою звернувся 11-го. Автомобілем «швидкої допомоги» його терміново доставили в інфекційне відділення Дубровицької ЦРЛ, де госпіталізували. 15 січня він помер. Це вже друга смерть від кору в поточному році. Найвища захворюваність в Гощанському, Рівненському, Костопільському районах.

Рівненщина – серед п’яти областей України, де найближчим часом розпочнеться тестування телемедицини в сільських амбулаторіях. Проект передбачає роботу за чотирма найпоширенішими нозологіями: серцево-судинні захворювання, бронхіальна астма, цукровий діабет, дерматологія.

Telegram Channel