Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
А в нашому «чорному ящику» був… Володимир Ворошилов

Фото svcomercio.info.

А в нашому «чорному ящику» був… Володимир Ворошилов

Бо що наше життя? Це гра! Гра — ​«Гарбуз із секретом»

Тож насамперед нагадаємо запитання, під час якого ми вас розвели на всі 99%.

«Гарбуз із секретом» — ​4 (2019)

Якщо ви правильно розшифруєте цей ребус, то його відгадка одразу асоціюватиметься з людиною, яка змогла у вас вкрасти час, котрий, зрештою, ви проводили із задоволенням. Світлину цієї особи ми і заховали.

Чиє фото міститься у гарбузі?

Чому я сказав на 99, а не, як прийнято говорити, — ​на всі 100%? Та справа в тому, що знайшлася у нас одна учасниця, котра зірвала сьогодні джек-пот. Це, цитуємо: «багаторічна передплатниця і шанувальниця газети «Волинь» Марія Копчук із Луцька», яка не тільки надіслала дві «есемески», що виявилися єдиними правильними (тобто 100 грн + 100 грн призових), та ще й перемогла в конкурсі на найкращу історію пошуку відповіді (ще 150 грн!). Отже, пані Марія отримає 350 «гривеників»! Такого у нас ще не було! Тож слово абсолютній переможниці.

«Доброго дня! Люблю брати участь у конкурсах вашої газети! Цього разу відповідь виникла одразу. Щоправда, самого ребуса.

Пакет — ​це «Що?» (Що в пакеті?)

Глобус — ​це «Де?» (Де? На земній кулі!)

Циферблат — ​це «Коли?» (Коли відбулася подія?). Таким чином, зашифрували назву популярної передачі, яка в особі її ведучого Володимира Ворошилова (1930–2001, на фото) могла красти час. Як гарно сформулювали запитання!

«Вся наша жизнь — ​игра!!!» Ці слова зринають із дитинства, коли батьки дивилися відому програму, а згодом і ми, діти, долучилися. Чоловіки у фраках, жінки — ​у вишуканих чорних сукнях… А головне — ​збиралися розумні голови за круглим столом і думали, думали… над каверзними запитаннями!

У радянський час мало було цікавих передач, а тут програма, яка й справді ніби крала час! Респект Володимирові Ворошилову (на фото) за ідею!

Й дотепер його дітище популярне! І асоціюється саме з особою багаторічного ведучого програми «Що? Де? Коли?». Отож у гарбузі — ​фото Володимира Ворошилова (справжнє прізвище — ​Калманович, до речі, уродженець Криму). Із зрозумілих причин прізвище змінив, узяв своєї першої дружини — ​Ворошилов. Талановитий був чоловік!»

Погоджуємось. І нагадуємо пані Марії, що призові вона отримає, якщо надішле на адресу редакції копії першої та другої сторінок свого паспорта та ідентифікаційного коду.

А нам час ставити нове запитання.

«Гарбуз із секретом» — ​8 (2019)

«Несе Галя воду…», «А двірник мете не у тому темпі…», «Что ты знаешь о солнце, если в шахте ты не был…»,

«…дим від твоєї фати», «А нам всё равно, а нам всё равно…», «5+1» (приспів)…

Ці пісні асоціюються з предметом, який ми заховали. Є його складовими частинами. Своєрідними пазлами. Сам він у нас буває і чоловічого, і жіночого роду. У певний час зникає, щоб народитись знов. Завдяки нам, звісно.

Що за предмет заховано у гарбузі?

Слово-відповідь треба відправляти до 7 березня тільки у вигляді sms-повідомлення на номери: 0501354776 і 0672829775 (наприклад: «Відро», «Три яблука», «Марина Бойко»).

Увага: з одного номера можна надсилати лише одне sms! Цей номер і братиме участь у жеребкуванні в розіграші призових 200 гривень, якщо правильних відповідей буде більше двох.

На повороті з траси до Малої Глуші шукайте цифру «36».

А ще спеціальний приз – 150 гривень – отримає той, хто в листі на поштову адресу (43 025, Луцьк, просп. Волі, 13) чи електронну ([email protected] ) найяскравіше опише, як шукав чи шукали правильну відповідь.

P.S. Оскільки на наш квест від 14 лютого з Малої Глуші Любешівського району поки що ні слуху ні духу, то радимо представникам сусідніх сіл (скажімо, Щитиня чи Великої Глуші Любешівського району або Видертої Камінь-Каширського району) вирушити до малоглушанського поштового відділення і в радіусі 8 метрів від нього віднайти захований нами приз. Спочатку, звичайно, розшукати один цікавий будинок. Зайти туди, чемно привітатися і промовити: «Я хочу назвати пароль від «Цікавої газети»… І промовити його: «Галина». Сфотографуватись із презентом і надіслати світлину в редакцію з вказаним номером свого телефону. Тоді матимете шанс на ще один приз.

Більше того, на повороті з траси до Малої Глуші шукайте цифру «36» – якщо прокопати за якийсь метр від неї у малоглушанський бік, можна здобути ще один презент від «Цікавої газети на вихідні». Тож, шукачі скарбів, не гайте часу! Хто перший відзніме себе із захованим призом і надішле фотодоказ у редакцію, той матиме право на ще один сюрприз… Заінтригували? Тоді удачі Вам!

Грицько ГАРБУЗ.

Telegram Channel