Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 25 лютого – 3 березня

ОВЕН. Вам удасться налагодити стосунки з партнерами і в діловій, і в особистій сферах. Усі початі справи обіцяють успіх. У вихідні не піддавайтесь впливу та спокусам. Сприятливий день — четвер, несприятливий — середа.

ТЕЛЕЦЬ. Життя, схоже, налагоджується. Труднощі теж можуть з’явитися на вашому шляху, але не треба їх боятися. Ви можете бути одночасно ввічливі й наполегливі, але саме це — ключ до успіху. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — вівторок.

БЛИЗНЮКИ. Вас чекають цікаві події та зустрічі. Не форсуйте їх та не намагайтеся робити десять справ одночасно. Вас порадує кохана людина. Сприятливий день — четвер, несприятливий — середа.

РАК. Краще не мучити себе зайвим перевантаженням на роботі. Ви все встигнете, якщо не будете квапитися. У вихідні знайдете нового друга. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

ЛЕВ. Не варто поринати в негатив, заздрість, почуття провини. Постарайтеся трохи скоротити обсяг роботи. Швидкий прогрес у справах навряд чи можливий, тому бажано запастися терпінням. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

ДІВА. Ваша активність і заповзятливість принесуть удачу в справах, але бажано працювати поменше та не провокувати відкритого протистояння й конфліктних ситуацій у колективі. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

ТЕРЕЗИ. Нові ідеї та плани краще ретельно проаналізувати, звернути увагу на недоліки й усунути їх, і лише після цього почати втілювати їх у життя. У вихідні вас можуть спантеличити стосунки з друзями. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — субота.

СКОРПІОН. Вам доведеться пересилити себе й звільнитися від ряду комплексів, які утруднювали ваше життя. На службі на вас очікують більші успіхи, якщо ви не будете розмінюватися на дрібниці. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — середа.

СТРІЛЕЦЬ. Ви з легкістю розберетеся і з роботою, і з особистим життям. Головне — бути уважнішим до нових ідей, навіть якщо вони видадуться абсурдними. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — вівторок.

КОЗЕРІГ. Второвані шляхи вам не підійдуть. Постарайтеся не допускати прояву егоїзму. У вихідні, в спокійній обстановці, можна вирішити проблеми, які так довго відкладалися. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

ВОДОЛІЙ. Ви здатні на якісний ривок на роботі. Не вірте компліментам і обіцянкам. Спокійно ставтеся до змін, що відбуваються у вас в колективі. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — субота.

РИБИ. Вдалий період для втілення ваших ідей у реальність. Прагнучи до успіху в особистому житті, пам’ятайте, що не все залежить від зовнішності. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

Telegram Channel