Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
11 ПРИЧИН ЧОМУ ВАРТО ПІДТРИМАТИ «УКРАЇНСЬКУ СТРАТЕГІЮ ГРОЙСМАНА»*

Волинь-нова

11 ПРИЧИН ЧОМУ ВАРТО ПІДТРИМАТИ «УКРАЇНСЬКУ СТРАТЕГІЮ ГРОЙСМАНА»*

Уже цієї неділі вся країна робитиме вибір, який визначить подальшу долю наших громадян на наступні роки. Безумовно, кожну українську родину хвилює те, як вплинуть результати на її життя і добробут. Разом із надією на позитивні зміни в соціумі панує і чимало тривог щодо можливого розколу та того, що новим політикам не вдасться домовитись і втримати ситуацію перед серйозними загрозами

За результатами виборів буде сформовано не тільки нову Верховну Раду, а й новий уряд. Адже прем’єр-міністра не призначає Президент чи ще хтось — його обираєте ви, голосуючи за певну партію.

 

 Серед усіх політичних сил, що йдуть на вибори, найбільше вимогам часу відповідає «Українська стратегія Гройсмана». Її лідер – Володимир Гройсман – молодий і енергійний політик, який має унікальний і успішний досвід державного управління. Будучи наймолодшим мером Вінниці, він зумів вивести місто, яке занепадало, у топ найкрасивіших та найперспективніших обласних центрів країни. А ставши очільником уряду, Гройсман наважився на зміни та реформи, на які не наважувався ніхто з його попередників.

Реформа децентралізації, автором і головним рушієм якої був саме Володимир Гройсман, стала найспішнішою серед тих, які були розпочаті останнім часом. Вона кардинально змінила уявлення українців про владу, управління та можливості громад на місцях. Відтепер кожна громада може сама вирішувати, як керувати власними фінансами, що змінювати, аби життя її жителів було максимально комфортним та перспективним.

Серед усіх політичних сил, що йдуть на вибори, найбільше вимогам часу відповідає «Українська стратегія Гройсмана». Її лідер – Володимир Гройсман – молодий і енергійний політик, який має унікальний і успішний досвід державного управління.

За плечима Гройсмана та його команди є і багато інших досягнень. По всій країні ремонтуються дороги, які перебували у катастрофічному стані, будуються і оновлюються школи й дитячі садки. Нова українська школа повертає повагу і престижність професії педагога і надає нові можливості для отримання якісної освіти. У населених пунктах відкриваються амбулаторії, закуповується дороге медичне обладнання, яке вже сьогодні рятує тисячі життів. Завдяки програмі «Доступні ліки» українці мають змогу отримувати препарати безкоштовно. Сотні шкіл отримали нові якісні стадіони зі штучним покриттям. Останнім часом підвищились зарплати і пенсії, а соціальні ініціативи дають змогу молодим сім’ям твердо ставати на ноги і впевнено планувати майбутнє. Українську культуру все більше знають у світі.

Це все — лише маленька частинка тих змін, які започаткував уряд Гройсмана. Утім, наразі існує загроза, що позитивні реформи можуть згорнутись. Також є ризик того, що через некомпетентність нового складу Верховної Ради замість позитивних змін ми отримаємо погіршення ситуації.

За останніми соціологічними даними, «Українська стратегія Гройсмана» долає 5-відсотковий бар’єр і проходить до парламенту, та через сфальсифіковану соціологію і придворних експертів опоненти намагаються переконати людей, що політична партія чинного прем’єра непрохідна до парламенту, тим самим спонукаючи людей голосувати за інші партії. Це – недобросовісна конкуренція, брудні політичні технології, які чітко характеризують тих, хто їх використовує. В опонентів Гройсмана — страх того, що лідер «Української стратегії» не дасть їм займатись далі оборудками, заради яких вони йдуть у владу.

Для того, аби захисти позитивні зміни в країні, продовжити її розвиток, вкрай необхідно, щоб Володимир Гройсман продовжив обіймати посаду прем’єр-міністра та мав свою фракцію в парламенті, адже коли його партія не потрапить до Верховної Ради, то і прем’єром він не залишиться.

Зрештою все залежить від результатів виборів. Для цього слід прийти 21 липня на виборчі дільниці та проголосувати за № 11 у списку – «Українську стратегію Гройсмана», тобто за стабільність і розвиток, за успіх країни.

Причини голосування за партію Гройсмана:

1.«Українська стратегія Гройсмана» – сьогодні найбільш сильна професійна команда з усіх, що йдуть на вибори у Верховну Раду. В ній зібралися фахівці, які дійсно мають знання і досвід проведення змін в усіх ключових сферах життєдіяльності країни. Ці люди вже можуть показати реальні результати своєї роботи. Тож можна бути впевненими, що саме ця команда не марнуватиме час у парламенті та не розчарує виборців.

2.«Українська стратегія Гройсмана» — перша українська команда, яка показала, що здатна досягати результату в умовах жорсткого політичного протистояння.

3.Досвід партії Гройсмана дасть змогу пропонувати якісні законодавчі рішення і зупиняти ті, які через некомпетентність або зацікавленість їхніх ініціаторів становлять ризики для українського народу. У неї є досвід і законотворчої роботи, і імплементації прийнятих рішень.

4.Лідер партії Володимир Гройсман має один із найвищих прем’єрських рейтингів. Результати його роботи високо оцінюють і експерти, і пересічні громадяни. Голосування на виборах за «Українську стратегію Гройсмана» – це підтримка його прем’єрства, щоб команда продовжила розпочаті реформи.

5.Партія має чітку патріотичну проукраїнську позицію і намір впевнено її відстоювати.

6.Команда «Української стратегії Гройсмана», на відміну від багатьох молодих недосвідчених політиків, зможе протистояти досвідченим маніпуляторам проросійського спрямування. І вона точно не буде вести з ними таємних перемовин, як деякі інші політичні сили, пов’язані з ними давніми спільними політичними та бізнесовими інтересами. Замість популістських вигуків тут звикли працювати, незважаючи на перешкоди і палиці в колесах.

7.Звісно, у багатьох нових кандидатів, які балотуються до Верховної Ради, дійсно є добрі наміри. Проте для ефективної роботи цього недостатньо. Команда Володимира Гройсмана зможе об’єднати навколо себе цих молодих політиків і дати їм справжнє лідерство, щоб спільно досягати результатів та розбудовувати Україну як сильну та успішну країну, щоб це справді впливало на підвищення якості життя громадян.

8.В умовах ризиків та загроз, які стоять перед нашою державою зокрема через гібридну війну Росії проти України, – в парламенті й уряді вкрай потрібні люди, здатні приймати професійні антикризові рішення. А такі професіонали згуртувалися саме в «Українській стратегії Гройсмана».

9.Партія Гройсмана має чітке бачення необхідних змін у різних сферах. Це ті люди, хто, на відміну від попередників, наважився розпочати реформи і буде їх відстоювати та продовжувати.

10. Команда Гройсмана – не популісти, які роздають порожні обіцянки, а потім про них забувають. Це політики, які тримають слово: обіцяють те, що реально, і виконують те, що обіцяють.

11. Пріоритетом для «Української стратегії Гройсмана» є винятково інтереси людей. Недарма її лідера Володимира Гройсмана називають соціальним прем’єром.

Уже зовсім скоро вибір буде зроблено. Не помиліться, адже від нього залежить наше майбутнє!

Данило МОСТОВИЙ

Telegram Channel