Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 5–11 серпня

ОВЕН. Гарний час для колективної діяльності. Корисним може бути поновлення старих знайомств і ділових зв’язків. Спрямовуйте енергію на вирішення проблем. В особистому житті краще втриматися від різких дій. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

ТЕЛЕЦЬ. Відчуватимете приплив творчої енергії, багато чого досягнете. Можете одержати доволі двозначну пропозицію — не поспішайте погоджуватися. У вихідні не вплутуйтеся в інтриги. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

БЛИЗНЮКИ. Нарешті відчуєте результат вкладених зусиль і часу. Попри зайнятість у професійній сфері, не варто забувати про особисте життя. Втім, енергії вам на все вистачить. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — понеділок.

РАК. Вас охопить трудовий ентузіазм. Не упускайте можливості проявити себе й добре заробити. Можливі вигідні ділові пропозиції, підвищення. Вихідні виявляться вдалими й радісними. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

ЛЕВ. Будете активним порадником для всіх і професіоналом у будь–якій сфері, але не підхопіть зоряну хворобу. Слова необхідно підтверджувати практикою. Вихідні присвятіть відпочинку в колі родини. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

ДІВА. Тиждень прекрасного настрою і необмежених можливостей для самореалізації. Сприятливий час і для змін в особистому житті. Будьте уважні, щоб не упустити цікаві ідеї та надійних ділових партнерів. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

ТЕРЕЗИ. Ваша привабливість і оригінальність зашкалюватимуть — будете в центрі уваги. Але надмірна самовпевненість заважатиме вам об’єктивно оцінити ситуацію. У вихідні доведеться працювати. Сприятливий день — четвер, несприятливий — субота.

СКОРПІОН. Проявляйте більше активності й ініціативи. Забудьте про лінь і втому, працюйте до знемоги — і вам вдасться реалізувати задуми, вирішити проблеми. Очікуйте значного прибутку. У вихідні не сидіть вдома. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

СТРІЛЕЦЬ. Не забувайте про справи на роботі, їх у вас нагромадилося чимало. Самоосвіта благотворно позначиться на кар’єрі. З колегами будьте дипломатичні, але наполегливо відстоюйте свої погляди. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

КОЗЕРІГ. Остерігайтеся шахраїв. Легко вдасться усунути давні непорозуміння. Завершуйте справи, віддавайте борги, виконуйте обіцянки, інакше вони в найневідповідніший момент нагадають про себе. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п’ятниця.

ВОДОЛІЙ. Приділить собі більше часу, змініть імідж або купіть бажану річ. Просування по службі ймовірне, якщо проявите мудрість і дипломатичність. Уникайте конфліктів, а краще не потрапляйте на очі начальству. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

РИБИ. Початок тижня вдалий для самоти й відпочинку. Бажано обрати роль спостерігача, утриматися від активних дій. У вихідні проявіть терпіння щодо близьких людей, не критикуйте. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel