Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
То це з ним я хочу зістаритись?

«Дай я надихаюсь тобою...»

Фото tutkatamka.com.ua.

То це з ним я хочу зістаритись?

Іноді ми не знаємо, чи саме з тією людиною зараз підтримуємо стосунки. Вагаємось, як діяти, коли виникають труднощі й проблеми, які, здавалося б, дуже важко побороти, а іноді просто опускаються руки. Ось саме в цьому разі вам і пригодяться всього лише два запитання, що допоможуть зрозуміти — чи залишатися з цією людиною і далі боротися за ваші взаємини та почуття, звісно, якщо і вона теж це робить, чи все ж пора розлучитися з нею

Ось ці запитання:

1. «Чи додає мені ця людина життєві сили й енергію, чи навпаки — забирає їх?»

Як на мене, це дуже важливе питання. Адже коли ваш партнер не додає вам життєвої сили, натхнення та енергії жити, розвиватися, пробувати щось нове, взагалі просто творити, — це досить тривожний сигнал.

Загалом такі стосунки не можуть тривати надто довго, адже вони не мають чим «підживлюватися». І навіть якщо один із партнерів буде «наповнювати» і підтримувати іншого, то рано чи пізно він просто вичерпає свої сили, не отримуючи нічого взамін. У таких взаєминах баланс «брати–давати» щось, у цьому разі — енергію, силу, підтримку одне одному, буде хронічно порушений.

Як тільки ви поставите собі це запитання, відповідь вам повинна прийти майже миттєво, і саме це перше, що вам спаде на думку, і буде найбільш правильним.

Тому якщо відчуваєте, що ваш партнер, швидше, забирає, а не додає вам сил, тоді вам справді є над чим тут подумати, зокрема, а чи варто взагалі вам і надалі продовжувати такі «мертві» стосунки.

Адже цілком можливо, що поруч із вами «енергетичний вампір», і це дійсно дуже небезпечно. Адже він буде «харчуватися» вашою силою та енергією, поки не «висмокче» з вас все до останньої краплі.

Тому обов’язково зверніть увагу на те, що ви відчуваєте поруч зі своєю коханою людиною — збільшення чи все ж зменшення сил? І тільки чітко зрозумівши й визначивши це, ви можете робити якісь висновки та приймати рішення щодо майбутнього ваших стосунків.

2. «Чому я вибираю цю людину щодня?», або «Чи є те, за що я готовий (а) продовжувати вибирати саме цю людину і далі — день у день?»

Добре подумайте над цим запитанням. Не поспішайте відповідати. Але ось вам маленька підказка — щойно ви поставите собі його, відповідь вам повинна прийти майже миттєво, і саме це перше, що вам спаде на думку, і буде найбільш правильним.

Тобто коли вам відразу прийшла хоча б одна, а краще кілька причин, за які ви цінуєте та хочете й надалі бути з ним щодня і вибирати саме його, тоді це прекрасно і ви справді знайшли одне одного.

Ну а якщо навіть через деякий час ви так і придумали, що ж такого особливого й унікального є саме у вашому партнері, тоді, можливо, вас уже дійсно більше не пов’язує з цією людиною, і кращим виходом у цьому разі буде залишити її.

А головне: дати шанс вам обом зустріти того, хто б став для вас справді особливою людиною.

Вікторія КІРСТА, практикуючий психолог.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel