Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Дорожня «халтура»: Покровський обурений роботою підрядників у Луцьку

Такий ремонт – марна трата грошей з місцевого бюджету.

Фото прес-служби ГР «СВІДОМІ».

Дорожня «халтура»: Покровський обурений роботою підрядників у Луцьку

Депутат Луцької міської ради та засновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Андрій Покровський (на фото) розкритикував недбалість шляховиків, які проводили ямковий ремонт на вулиці Клима Савура

Про це він написав на сторінці депутатської онлайн–приймальні у Facebook.

Покровський наголосив, що така якість робіт — це марна трата коштів з місцевого бюджету.

 

 «Нещодавно на окрузі, від якого я обраний до Луцької міської ради, на вулиці Клима Савура був проведений поточний ямковий ремонт. Не пройшло і кілька днів, як свіже дорожнє покриття знову пошкоджене, а це наші з вами кошти, викинуті, грубо кажучи, на вітер, — розповів депутат.

Не пройшло і кілька днів, як свіже дорожнє покриття знову пошкоджене, а це наші з вами кошти, викинуті, грубо кажучи, на вітер.

Таке похабне ставлення підрядників до роботи Андрій Покровський вважає неприпустимим. Саме тому, вчора він подав депутатське звернення до Луцької міської ради для повторного проведення ремонту на цій вулиці. Засновник «СВІДОМИХ» вимагає надання інформації про те, хто саме здійснював ці роботи і чи були такі випадки в інших районах міста.

«Вважаю, що недобросовісні підрядники не мають права в майбутньому проводити ремонт за бюджетні кошти», — резюмував Покровський.

Юрій КРАВЧУК.

Telegram Channel