Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Відправив «опонента»  на лікарняне ліжко

Чоловік уже раніше притягався до кримінальної відповідальності за умисне тяжке тілесне ушкодження.

Фото ілюстративне

Відправив «опонента» на лікарняне ліжко

Співробітники Луцького відділу поліції разом із патрульними поліцейськими оперативно встановили особу зловмисника, котрий спричинив 33-річному чоловікові тяжкі тілесні ушкодження

Минулої суботи до правоохоронців надійшло повідомлення із екстреної медичної допомоги про те, що до приймального відділення Луцької міської клінічної лікарні доставлено лучанина із проникаючим пораненням черевної порожнини.

44-літній житель обласного центру у дворі будинку на вулиці Коцюбинського під час конфлікту із потерпілим пустив у хід ножа.

Працівники відділу кримінальної поліції та управління патрульної поліції оперативно встановили, що цього дня близько 15-ї години  44-літній житель обласного центру у дворі будинку на вулиці Коцюбинського під час конфлікту із потерпілим пустив у хід ножа…

Слідчі оголосили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Луцький міськрайонний суд обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, проте прокурори, як повідомляє прес–служба прокуратури Волині, оскарживши це рішення в апеляційному порядку, наполягатимуть на взятті його під варту. До слова, чоловік уже раніше притягався до кримінальної відповідальності за умисне тяжке тілесне ушкодження.

Ганна ГУЗЮК.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel