Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Ракові клітини полюбляють цукор

Вибирай: смачне чи корисне?

Фото zen.yandex.ru.

Ракові клітини полюбляють цукор

Сьогодні людей підстерігають понад дві сотні видів онкозахворювань. Як запобігти страшним недугам?

Скажіть «ні!»: рафінованій олії; молоку, якщо воно не домашнє; харчовим кубикам; солодкій газованій воді (це 32 грудочки цукру на літр); мікрохвильовій печі; мамографії до пологів, крім ехограми; занадто тісній білизні; алкоголю; розмороженій їжі; воді, що зберігається в пластикових пляшках; протизаплідним таблеткам; дезодорантам (особливо небезпечно використовувати після гоління); цукру в будь–якому вигляді (ракові клітини живляться головним чином ним).

Скажіть «так!»: овочам; меду в помірних кількостях замість цукру; рослинним білкам (бобові замість м’яса); двом склянкам води на порожній шлунок перед тим, як чистити зуби; теплій, але не гарячій їжі; сирій або вареній моркві чи свіжому морквяному соку щодня.

Не пийте і не їжте нічого гарячого з пластикового посуду, не розігрівайте в ньому їжу в мікрохвильовці.

Рецепт протиракового засобу: алое вера + імбир + петрушка + селера + м’якоть середини ананаса — усе змішати і вживати натщесерце.

Не пийте і не їжте нічого гарячого з пластикового посуду, не розігрівайте в ньому їжу в мікрохвильовці, адже при цьому виділяються хімічні сполуки, які можуть викликати ракові захворювання.

Відповідайте на дзвінки, підносячи телефон до лівого вуха. Коли батарея вашого гаджета практично сіла, намагайтеся не користуватися ним, бо при цьому випромінювання в кілька разів сильніше, ніж при зарядженому акумуляторі.

Не запивайте ліки холодною водою. Відмовтеся від важкої їжі після 17.00. Пийте більше води вранці, менше — ввечері. Не вмощуйтеся на дивані відразу після їжі та вживання лікарських препаратів.

Telegram Channel