Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Вам гофре чи пряме?

Стильна зачіска вимагає зусиль.

newsdaily.com.ua

Вам гофре чи пряме?

Загальновідомо, що гарне волосся — окраса жінки. Надає їй привабливості, звісно, і зачіска. Пропонуємо кілька порад стилістів–перукарів, які підкажуть, як надати їй потрібної вам форми

Для цього знадобляться щипці для укладки, що дадуть змогу швидко зробити зачіску оригінальною і стильною. Один із різновидів — гофре. Завивання волосся з допомогою щипців починають зі скронь. Від коренів прихоплюють пасмо завширшки 3 сантиметри і утримують 1—2 хвилини. Завдяки такій завивці волосся набуває форми гофре. Наступне пасмо залишають незакрученим, аби створити контраст. Щоб зробити зачіску більш пишною, завивають усе волосся.

Утворену зачіску для надійності закріпіть лаком.

Для довгого і напівдовгого рекомендується використовувати щипці–хвилю. Попередньо нанесіть лак сильної або середньої фіксації — краса триматиметься цілий день.

Спочатку волосся розділіть на пасма завширшки 2—3 сантиметри. Потім кожне прихопіть щипцями (2—3 рази, починаючи від коренів і далі по всій довжині) та утримуйте 1—2 хвилини. Таким чином досягається ефект максимальної природності. Однак не забувайте, що щипці не варто сильно нагрівати. Термостат установлюють на мінімальне або середнє положення.

Дуже швидко можна розпрямити хвилясте та неслухняне волосся перукарськими «прасками». Для цього його попередньо треба розчесати, а опісля акуратно розділити на пасма. Захопивши кожне «праскою», неквапливим рухом витягніть його в напрямку до кінчиків. У такий спосіб можна без надмірних зусиль за 10—15 хвилин розпрямити навіть найкучерявіше. Утворену зачіску для надійності закріпіть лаком.

Telegram Channel