Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 12–18 серпня

ОВЕН. На початку тижня доведеться виконувати численні обіцянки, які ви з легкістю роздавали раніше. Не дратуйте начальство порушенням дисципліни. У вихідні добре відпочиньте. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

 

ТЕЛЕЦЬ. Зведіть обсяг роботи до мінімуму, більше відпочивайте. Попереду – важлива справа, яка зажадає від вас зосередженості та швидких дій. У вихідні наведіть в оселі ідеальну чистоту. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

 

БЛИЗНЮКИ. Відчуваєте гармонію й радість – діліться з усіма. Плануйте тільки реальні справи, щоб не розчаруватися, коли чогось не встигнете. Вас очікують приємні враження. Сприятливий день – четвер, несприятливий – середа.

 

РАК. Настає важливий період, щоб розкритися в професійному плані. Будьте уважні й не тратьте сил на дрібниці. Уникайте конфліктів і сварок. Зосередьтеся – і відчуєте себе господарем становища. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

 

ЛЕВ. Не варто робити ставку на минулі досягнення й удачу: Фортуна – пані вередлива. Не намагайтеся вирішити свої та чужі проблеми разом, інакше до кінця тижня відчуєте занепад сил. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

 

ДІВА. Проявляйте витримку й дипломатичність. Обставини штовхатимуть вас до перегляду багатьох принципів – зберігайте вірність собі. Вдасться зав’язати чимало цікавих і корисних знайомств. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

 

ТЕРЕЗИ. Відкриваються чудові перспективи, але реально оцінюйте свої сили і беріть на себе обсяг роботи, з яким упораєтеся без шкоди для здоров’я. Вихідні присвятіть особистому життю. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

 

СКОРПІОН. Імовірний ріст у професійній сфері. Ухвалення важливого рішення відкладіть до середини тижня. У вихідні порадуйте себе тим, що ви любите. Атмосфера буде гармонійною. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

 

СТРІЛЕЦЬ. Значна частина проблем буде подолана, причому майже без зусиль із вашого боку. Цікаві ідеї можуть виникнути раптово, не відкидайте їх усі відразу, серед них будуть корисні. Сприятливий день – четвер, несприятливий – п’ятниця.

 

КОЗЕРІГ. Мусите втриматися на високому професійному рівні, навіть якщо ваші думки зайняті чимось іншим. Важливо правильно організувати робочий процес, щоб ні хвилини не пропало дарма. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – середа.

 

ВОДОЛІЙ. Період буде продуктивним. Не бійтеся перешкод, які виникатимуть на шляху, – ви легко їх здолаєте. Початі проєкти вдасться успішно завершити. У вихідні знайдіть час для спілкування з рідними. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

 

РИБИ. Стримуйте професійні амбіції, дійте обачно. Не провокуйте конфліктів, спізнюючись чи зриваючи домовленості. У вихідні можете опинитися в непростій ситуації, обходьте підводні камені. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

Telegram Channel