Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
На Волині притягнуто до відповідальності трьох паліїв сухої рослинності

Під час проведення рейду екологами було виявлено та притягнено до адміністративної відповідальності трьох паліїв сухої рослинності.

Управління ДСНС України у Волинській області.

На Волині притягнуто до відповідальності трьох паліїв сухої рослинності

З метою запобігання пожежам на торф’яниках та у лісах через необережне поводження громадян з вогнем під час прибирання сухої рослинності на своїх земельних ділянках, рятувальники спільно з фахівцями екологічної інспекції та полії проводять профілактичні рейди населеними пунктами

Громадянам, які виявлені за спалюванням сухої рослинності або післяжнивних залишків, роз’яснюється, яку шкоду довкіллю та здоров’ю громадян завдають продукти горіння від багать на полях навколо населених пунктів, а також небезпеку порушення правил пожежної безпеки, що може призвести до загорань будинків та споруд.

Так рятувальники Камінь-Каширського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській провели низку рейдів вихідними днями, проінструктували правилам пожежної безпеки понад півсотні мешканців району.

Так рятувальники Камінь-Каширського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській провели низку рейдів вихідними днями, проінструктували правилам пожежної безпеки понад півсотні мешканців району. Під час проведення рейду екологами було виявлено та притягнено до адміністративної відповідальності трьох паліїв сухої рослинності.

Джерело: Управління ДСНС України у Волинській області.
Telegram Channel