Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Відкрийте для себе можливості інтернету разом із мережею «Ланет»!

«Мережа Ланет» є лідером гігабітного інтернету, входить у ТОП-7 провайдерів України.

lanet.uaї

Відкрийте для себе можливості інтернету разом із мережею «Ланет»!

Минулого року інтернет-провайдери «Мережа Ланет», «Гігател» та «Лагідком» об’єдналися під всеукраїнським брендом «Мережа Ланет», щоб разом працювати над якістю надання послуг інтернету та телебачення в Рівненській та Волинській областях

Сьогодні «Мережа Ланет» є лідером гігабітного інтернету, входить у ТОП-7 провайдерів України та була названа улюбленим провайдером у 2018-му за версією всеукраїнського рейтингу «Фаворит успіху».

За цей рік ми модернізували мережу та обладнання і продовжуємо підключати нові населені пункти, розширюючи покриття.

Працюємо за найбільш прогресивними технологіями підключення до інтернету — PON та Ethernet.

За цей рік ми модернізували мережу та обладнання і продовжуємо підключати нові населені пункти, розширюючи покриття.

PON — це технологія, за якою використовується оптичний кабель і яка дає можливість будувати мережу в сільській місцевості чи в приватному секторі міста. Така особливість обумовлена тим, що пасивна мережа (а саме так розшифровується PON — passive optical network) має деревоподібну архітектуру і не потребує електроспоживання для периферійних вузлів. Технологія дає змогу користуватися інтернет-ресурсами на високій швидкості та дивитися онлайн-телебачення в HD-якості.

Ethernet — технологія, за якою для передачі даних використовується кабель ethernet (найчастіше — мідна вита пара). Це найкраще рішення для міста, і саме за допомогою технології Ethernet підключають інтернет у багатоквартирних будинках.

Ethernet — технологія, за якою для передачі даних використовується кабель ethernet (найчастіше — мідна вита пара). Це найкраще рішення для міста, і саме за допомогою технології Ethernet підключають інтернет у багатоквартирних будинках. Швидкість доступу до мережі при такому підключенні висока і становить 100—1000 Мбіт/с, а з’єднання є стабільним і надійним.

Завдяки проведеній модернізації обладнання відтепер «Мережа Ланет» пропонує своїм абонентам гігабітний інтернет.

Отож, коли ви працюєте з великими обсягами даних (зображення чи відео), граєте в онлайн-ігри, полюбляєте дивитися онлайн-трансляції чи й самі організовуєте такі відеотрансляції — запитайте в наших фахівців про можливість підключення гігабітного інтернету та відкрийте для себе можливості надшвидкісного зв’язку!

Залишайте заявку на сайті www.lanet.ua або телефонуйте (0800) 601-200 і дізнайтеся про можливість підключення та актуальні тарифи й акції від «Мережі Ланет».

Telegram Channel