Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Військовий госпіталь оговтується  від пожежі

У вересні в закладі сталася масштабна пожежа.

Анатолій Мордик / google.maps

Військовий госпіталь оговтується від пожежі

Нагадаємо, що загорання у цьому медзакладі обласного центру сталося в ніч із 19 на 20 вересня цього року. Тоді за декілька годин вигоріло близько п’яти сотень квадратних метрів покрівлі, а в результаті ліквідації вогню було затоплено практично весь верхній поверх будівлі. Під час пожежі у госпіталі перебувало 80 пацієнтів, 7 із яких у важкому стані, та 11 працівників закладу, котрі були на чергуванні

За повідомленням сайту «Армія Іnform», кошти на відновлення даху виділені в повному обсязі. Зокрема, на проєктну документацію, придбання матеріалів та проведення робіт із будівництва, утеплення покрівлі. Одночасно з дахом завершують роботи на верхньому поверсі, де було проведено осушення приміщень, косметичний ремонт та запущене опалення в зимовий період.

Всі відділення працюють у штатному режимі.

Як зазначив начальник Луцького військового госпіталю полковник медичної служби Василь Криворучко, впродовж листопада медичні послуги в режимі «денного стаціонару» тут отримали більше двох з половиною сотень пацієнтів із категорії діючих та колишніх військовослужбовців Збройних сил України. Всі відділення працюють у штатному режимі, зокрема лабораторія для аналізів, рентгенкабінет, УЗД, аптека тощо. Поки що хворих на ніч відпускають додому, та вже є всі умови, щоб госпіталь відновив прийом пацієнтів у форматі «стаціонару», тобто цілодобового надання медичної допомоги.

Олена ВОЛИНЕЦЬ.

Telegram Channel